Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-06

Pica austrumu gaumē

MĪKLAI
20 g rauga
1/2 tējk. cukura
500 g miltu
1/2 tējk. sāls
250 g skābā jogurta
50 ml olīveļļas
PILDĪJUMAM
1-2 sīpoli
250 g tomātu
saišķītis pētersīļu
2 ēdamk. olīvelļas
100 g riekstu
250 g jēra gaļas
250 g liellopa gaļas
1 tējk. kanēļa
2 ēdamk. etiķa
sāls
pipari
Tabasco mērce
granātābolu sēkliņas


Raugu samaisa ar cukuru.Miltus ieber bļodā , vidū izveido iedobīti un uz tās malām uzkaisa sāli. Iedobē ielej jogurtu , olīveļļu un raugu ar cukuru.Rūpīgi samīca gludu , mīkstu mīklu. ja nepieciešams pievieno vēl nedaudz ūdens. Pārklāj ar dvielīti , noliek siltā vietā un ļauj 1- 2 stundas rūgt.
Sasmalcina sīpolus, tomātus un pētersīļus. Eļļā apbrūnina riekstus un noliek maliņā. Apcep sīpolus, pievieno maltu gaļu un apcep to.Pievieno tomātus , garšvielas un etiķi.Pēc tam visu atdzesē.
Mīklu izveltnē 3 mm biezumā un uzklāj uz ietaukotas plāts.Virsū uzliek pildījumu , pārkaisa ar riekstiem un cep apm. 20 min. 220 grādu karstā cepeškrāsnī.
Gatavai picai bagātīgi pārkaisa granātābola sēklas.


LAI IZDODAS !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Diētiskā kola tika izgudrota 1982.gadā

Pasākumi

Apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai

Latvijas skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) paziņo, ka  ir apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai. LaMPA...