Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-06

Pica austrumu gaumē

MĪKLAI
20 g rauga
1/2 tējk. cukura
500 g miltu
1/2 tējk. sāls
250 g skābā jogurta
50 ml olīveļļas
PILDĪJUMAM
1-2 sīpoli
250 g tomātu
saišķītis pētersīļu
2 ēdamk. olīvelļas
100 g riekstu
250 g jēra gaļas
250 g liellopa gaļas
1 tējk. kanēļa
2 ēdamk. etiķa
sāls
pipari
Tabasco mērce
granātābolu sēkliņas


Raugu samaisa ar cukuru.Miltus ieber bļodā , vidū izveido iedobīti un uz tās malām uzkaisa sāli. Iedobē ielej jogurtu , olīveļļu un raugu ar cukuru.Rūpīgi samīca gludu , mīkstu mīklu. ja nepieciešams pievieno vēl nedaudz ūdens. Pārklāj ar dvielīti , noliek siltā vietā un ļauj 1- 2 stundas rūgt.
Sasmalcina sīpolus, tomātus un pētersīļus. Eļļā apbrūnina riekstus un noliek maliņā. Apcep sīpolus, pievieno maltu gaļu un apcep to.Pievieno tomātus , garšvielas un etiķi.Pēc tam visu atdzesē.
Mīklu izveltnē 3 mm biezumā un uzklāj uz ietaukotas plāts.Virsū uzliek pildījumu , pārkaisa ar riekstiem un cep apm. 20 min. 220 grādu karstā cepeškrāsnī.
Gatavai picai bagātīgi pārkaisa granātābola sēklas.


LAI IZDODAS !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaku iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

TEXTILE IMPRESSIONEN

TEX 21 GRUPA:
Ute Baunach, Christine Brandstetter, Jutta Briehn, Ulrike Heigl, Friderun Heil, Henrika Klementz, Claudia Kreuzig, Hanna Mühe, Gisela Schmidt, Heide Stoll-Weber, Christine Wagner, Eva...