Pica ar puķkāpostu

Pica ar puķkāpostu

Pagatavojiet mīklu - smalki sagrieziet sviestu un sajauciet ar miltiem, līdz iegūstat mazus "gabaliņus". Pievienojiet cukuru un olu. Noturiet ledusskapī 30 min, pēc tam izrullējiet plānā plācenītī un lieciet uz pannas. Puķkāpostu sadaliet pa ziediņiem, sajauciet ar paprikas pusgredzeniem un sagrieztiem lociņiem un apšļakstiet ar citrona sulu. Salieciet pildījumu uz mīklas, ieziediet ar majonēzi un apberiet ar riekstiem. Cepiet 20 min karstā cepeškrāsnī. Pasniedziet karstu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Ričards Klaidermans „piepilda” dvēseles (koncerta apskats)

Pasaulē populārākais instrumentālās klaviermūzikas izpildītājs Ričards Klaidermans atkal un atkal iepriecina savus klausītājus un mūzikas atbalstītājus Latvijā....