Pica ar sīpoliem un šķiņķi

Pica ar sīpoliem un šķiņķi

Margarīnu sasmalciniet un sajauciet ar miltiem, līdz iegūstat mazus "gabaliņus". Pievienojiet sāli un krējumu un samaisiet. Noturiet ledusskapī 30 min, tad izrullējiet un lieciet uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, un atlokiet malas.

Lai pagatavotu pildījumu, sīpolus sagrieziet salmiņos, apcepiet 2 ēd.k. eļļas un pievienojiet sāli un piparus. Ķiplokus sagrieziet, pievienojiet sieru, timiānu, sagrieztus zaļumus, riekstus un atlikušo eļļu un sakuliet ar krējumu un saldo krējumu. Iegūto masu sajauciet ar sīpoliem. Lieciet pildījumu uz mīklas, apberiet ar salmiņos sagrieztu šķiņķi un cepiet 30-40 min 200 oC. Pasniedziet karstu.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tāda vienkārša <<
09.07.2007. plkst. 16:55
Mājās gatavotas picas- pašas labākas! Var salikt virsū visu, kas garšo! :)
27.06.2007. plkst. 17:18

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

1 unce satur aptuveni 28 gramus produkta

Pasākumi

Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”

Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē no 3. jūnija līdz 6. septembrim skatāma Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”.

Izstādē...