Pica "Četri gadalaiki"

Pica "Četri gadalaiki"

Sparģeļus novāriet sālsūdenī 8-12 min. Sēnes sagrieziet šķēlītēs, apcepiet ar sagrieztiem ķiplokiem daļā eļļas un apberiet ar sāli. Tomātus applaucējiet, noņemiet mizu, smalki sagrieziet un nedaudz pasautējiet. Mīklu izrullējiet plānā apļveida formā, uzlieciet uz cepamā papīra, kas apšļakstīts ar eļļu, apšļakstiet ar eļļu arī picas mīklu un aplejiet ar siltu tomātu mērci. Mīklu sadaliet 4 daļās. Uz vienas daļas lieciet šampinjonus, uz otras - salami un olīves (bez kauliņiem), uz trešās - sparģeļus un uz ceturtās - anšovus un olīves. Pa virsu uzberiet rīvētu sieru un garšvielu maisījumu, apšļakstiet ar eļļu un cepiet cepeškrāsnī 220 oC 20 min. Pasniedziet karstu.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tikai bez tiem sparģeļiem .
05.08.2007. plkst. 17:23
Piekrītu vigato !!
09.07.2007. plkst. 16:56
es uz vinu vienreiz noskatijos...bet neiedrosinajos
03.07.2007. plkst. 15:39
Lai nu mums visiem pietiktu šī gardā papediena tiešām visiem gadalaikiem ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
03.07.2007. plkst. 10:36

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Goran Gora uzstāsies MOJO CAFÉ



Ceturtdien, 16. jūlijā,
plkst. 21:30 Mojo Cafe ar akustisko koncertu uzstāsies Goran Gora....