Pica

Pica

Šampinjonus sagrieziet šķēlītēs. Tomātus applaucējiet, noņemiet mizu un sagrieziet aplīšos. Olīves sagrieziet aplīšos. Anšovus sadaliet pa filejām. Raudeni smalki sagrieziet. Lai pagatavotu picas pamatni, miltus sajauciet ar raugu, sāli un 2.5 glāzes ūdens. Kārtīgi sajauciet un ļaujiet uzrūgt. Tad mīklu atspiediet un ļaujiet vēlreiz uzrūgt. No mīklas izrullējiet picas pamatni, uzlociet maliņas un lieciet uz cepamā papīra, kas ieziests ar eļļu. Apšļakstiet mīklu ar eļļu. Ieziediet biezā kārtā ar tomātu biezeni un apberiet ar sāli un raudeni. Pa virsu krustveidā lieciet anšovus un uz tiem lieciet šampinjonus, tomātus, olīves, krevetes un atkausētus zirņus. Apkaisiet ar sieru. Cepiet karstā cepeškrāsnī 20 min. Pasniedziet uzreiz.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
valduks
ne sastāvs, ne bilde nekārdina šo projektu atkārtot...
25.02.2008. plkst. 19:14

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir vispārdotākais auglis pasaulē. Indija ir lielākais mango augļu ražotājs

Pasākumi

Dima Bilan nevēlas mainīties – ne uz labo, ne uz slikto pusi

Neskatoties uz to, ka Krievijas jaunais estrādes mākslinieks Dima Bilan Latvijā viesojās šī gada februārī, 21. jūnijā visiem Ogres iedzīvotajiem un Dima atbalstītājiem bija iespēja...