Mini pica ar paipalu olām

Mini pica ar paipalu olām

Miltus izsijājiet, sajauciet ar sasmalcinātu biezpienu, vistas olām, cepamo pulveri, augu eļļu un sāli un mīciet, līdz veidojas viendabīga masa. Gatavo mīklu sadaliet 8 daļās, sarullējiet bumbiņās un ielieciet ledusskapī uz 30 min.

Spinātus novāriet glāzē ūdens uz vājas uguns apmēram 10 min, izspiediet un sagrieziet salmiņos. Smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus apcepiet daļā karsētas eļļas. Pievienojiet spinātus un siera šķēlītes un apberiet ar sāli, pipariem un muskatriekstu. Mīklu izrullējiet plācenīšos, salieciet uz pannas, kas ieziesta ar atlikušo eļļu, uzlieciet uz tiem pagatavoto masu un virsū uzsitiet paipalu olu. Cepiet 20 min 200 oC. Pasniedziet karstas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Teatrāls vakars

23. jūlijā klubā “Art and Music Bakery” “Sapņu teātris” ielūdz uz teatrālo vakaru.

Programmā apvienības "Sapņu teātris" dalībnieku uzstāšanās, kur viņi ir ne...