Lasītāju receptes

vigato 2008-09-25

Pikantais pīrāgs

500 g biezpiena,
100 g žāvētas cūkgaļas,
1-2 marinēti gurķi,
2 olas,
50 g margarīna,
2-3 ēdamk. mannas,
1 sīpols,
1 ķiploka daiviņa,
1/4 čilli pāksts,
zaļumi,
sāls


Uz pannas sakarsētā taukvielā apcep sagrieztu cūkgaļu. Pievieno sakapātu sīpolu, gurķus, čili piparus. Visu izkarsē , tad atdzesē.
Biezpienu izberž caur sietu, pievieno olas , saceptos produktus, ķiplokus, mannu, sakapātus zaļumus un visu samaisa.
Masu liek ietaukotā veidnē un cep sakarsētā cepeškrāsnī apm. 50 min.



LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

“Makroconcert” kļuvusi par oficiālo grupas “The Orchestra” (Electric Light Orchestra) aģentu

Viena no vadošajām Baltijas un Centrāleiropas koncertaģentūrām “Makroconcert” kļuvusi par oficiālo leģendārās rokgrupas “Electric Light Orchestra”, šobrīd „The Orchestra”...