Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-27

Pikantais pīrāgs

500 g biezpiena ; 100 g žāvētas cūkgaļas ; 1- 2 marinēti gurķi ; 2 olas ; 50 g margarīna ; 2- 3 ēdamk. mannas ; 1 sīpols; 1 ķiploka daiviņa; 1/ 4 čili pāksts; zaļumi ; sāls.
Uz pannas sakarsētā taukvielā apcep sagrieztu cūkgaļu. Pievieno sakapātus sīpolus, gurķus , čili piparus . Visu izkarsē un tad atdzesē.
Biezpieni izberž caur sietu , pievieno olas , saceptaos produktus , ķiplokus , mannu , skapātus zaļumus un visu samaisa.
Masu liek ietaukotā veidnē un cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 6o min.
Lai iznāk pikanti ,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz sparģeļus, urīns kļūs spilgti dzeltens

Pasākumi

Šis tas par Lieldienām

Kad cilvēki sāka ēst olas?

Ja cilvēki spiesti ilgāku laiku pavadīt džungļos vai uz neapdzīvotas salas, viņiem jāēd, kas pagadās. Droši vien arī senais cilvēks, nokļuvis līdzīgā...