Ķirbja pīrāgs ar kokosriekstu skaidiņām

Ķirbja pīrāgs ar kokosriekstu skaidiņām

Ķirbi sarīvējiet uz rupjās rīves un vāriet, līdz izgaro viss šķidrums. Noņemiet no uguns un atdzesējiet. Olas sakuliet ar cukuru un pienu, pievienojiet ķirbja biezeni un uzmanīgi samaisiet. Masu lejiet cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar sviestu, un cepiet 210 oC apmēram 1 stundu. Gatavu pīrāgu atdzesējiet un apberiet ar kokosriekstu skaidiņām. Variet pasniegt gan karstu, gan auktu.

Komentāri (12)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Laura
Es uztaisīju šo ķirbja pīrāgu. Diezgan garšīgs. Bet galvenais jau, ka veselīgs!
09.10.2008. plkst. 21:05
Annija
Izskatās tiešām garshīgs??? bet, jā, kur tad milti palika? :D
06.10.2008. plkst. 15:18
Garsho man tie piiraadzinji! Superiigi.
10.08.2008. plkst. 10:13
izskatās labi,gribu pamēģināt izcept, bet vai bez miltiem turēsies.....
26.03.2008. plkst. 16:15
Jautaajums.Kur palika milti?Vai tad piiraags turesies kopaa?
26.03.2008. plkst. 16:13

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

Mākslinieces LINDAS FREIBERGAS personālizstāde “IR LABI”

Studiju gados Latvijas Mākslas akadēmijā vārdi „ir labi” simbolizē jautājumu - vai šis mākslas darbs ir pietiekami labs dotajam uzdevumam, savukārt pēc studiju beigšanas - tā ir...