Toskānas gaļas pīrāgs

Toskānas gaļas pīrāgs

Lai pagatavotu mīklu, miltus sajauciet ar cepamo pulveri, margarīnu, sāli un pienu. Kārtīgi sajauciet. No mīklas veidojiet bumbu, ietiniet to folijā un atdzesējiet 30 min. Atdaliet vienu trešo mīklas. Atlikušo mīklu izrullējiet plāksnē un lieciet to cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar eļļu (mīklu cieši piespiediet pie formas).

Lai pagatavotu pildījumu, šķiņķi sagrieziet šķēlītēs un lieciet uz mīklas. Sīpolus smalki sagrieziet, apcepiet margarīnā un lieciet uz šķiņķa. Riekstus un ķiplokus apcepiet atsevišķi. Ābolus nomizojiet un sarīvējiet uz rupjās rīves. Gaļu sajauciet ar riekstiem, ķiplokiem un āboliem, pievienojiet kečupu, rozīnes, rīvētu citrona miziņu (1/2 tējk.), rozmarīnu, sāli un piparus. Samaisiet. Pildījumu lieciet uz šķiņķa. Atlikušo mīklu izrullējiet, apsedziet ar to pildījumu un malas saspiediet kopā. Virsu sadurstiet un sasmērējiet ar olas dzeltenumu. Cepiet 45-55 min 200-225 oC. Gatavu pīrāgu izņemiet no formas un sagrieztu lieciet uz šķīvja. Pasniedziet.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nu riktīgā gaļas pankūka !,,
19.04.2008. plkst. 08:16
vēl neesmu pamēģinājusi ,
22.09.2007. plkst. 07:30
Varētu ar pamēģināt !
30.07.2007. plkst. 20:39
gaļa vien no abām pusēm apņemta ar pankūku .
26.07.2007. plkst. 09:57
man shitaads nepatiik
19.07.2007. plkst. 20:08

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 10. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

DIVAS JAUNAS BRITU GRUPAS PAPILDINA POSITIVUS FESTIVĀLA PROGRAMMU

Apstiprināta jaunu mākslinieku piedalīšanās lielākajā mūzikas un mākslas festivālā Baltijā POSITIVUS FESTIVAL, kas 17.-18.jūlijā notiks Salacgrīvā. Tās ir divas  daudzsološas...