Pīrādziņi

Pīrādziņi

Lai pagatavotu pildījumu, gaļu un kartupeļus sagrieziet mazos kubiņos un sīpolus šķēlītēs. Visus produktus sajauciet kopā, pievienojiet eļļu, sāli un piparus un samaisiet. Mīklu sadaliet 60g lielos gabaliņos un izrullējiet apaļos "plācenīšos" 1 cm biezumā. Pa vidu lieciet pildījumu un salokiet trīsstūra formā, augšdaļā atstājot nelielu atvērumu. Lieciet uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, un ļaujiet nostāvēt 5-10 min. Pirms cepšanas ieziediet ar olu un cepiet 200-240 oC 25-30 min. Gatavus pīrādziņus ieziediet ar eļļu un apsedziet ar mitru salveti, lai 10 min atdziest. Pasniedziet karstus kā pamatēdienu vai pie buljona.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ideāli-super!
07.02.2008. plkst. 12:48
vecie labie piiraadzinji:)
12.09.2007. plkst. 13:41
Piekrītu - andruk .
30.07.2007. plkst. 20:40
ar rauga mīklu - ideāli pirādziņi !.
26.07.2007. plkst. 10:00
shos es lauku maajaa biezhi cepu...perfekti man padodas
19.07.2007. plkst. 20:10

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. martā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Iemesls tam, ka medu ir tik viegli sagremot, ir tāds, ka to jau ir sagremojusi bite

Pasākumi

Jazz for inspiration

29.05. – 10.07. katru piektdienu 19.30. Latviešu biedrības namā...