Pīrādziņi

Pīrādziņi

Lai pagatavotu pildījumu, gaļu un kartupeļus sagrieziet mazos kubiņos un sīpolus šķēlītēs. Visus produktus sajauciet kopā, pievienojiet eļļu, sāli un piparus un samaisiet. Mīklu sadaliet 60g lielos gabaliņos un izrullējiet apaļos "plācenīšos" 1 cm biezumā. Pa vidu lieciet pildījumu un salokiet trīsstūra formā, augšdaļā atstājot nelielu atvērumu. Lieciet uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, un ļaujiet nostāvēt 5-10 min. Pirms cepšanas ieziediet ar olu un cepiet 200-240 oC 25-30 min. Gatavus pīrādziņus ieziediet ar eļļu un apsedziet ar mitru salveti, lai 10 min atdziest. Pasniedziet karstus kā pamatēdienu vai pie buljona.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ideāli-super!
07.02.2008. plkst. 12:48
vecie labie piiraadzinji:)
12.09.2007. plkst. 13:41
Piekrītu - andruk .
30.07.2007. plkst. 20:40
ar rauga mīklu - ideāli pirādziņi !.
26.07.2007. plkst. 10:00
shos es lauku maajaa biezhi cepu...perfekti man padodas
19.07.2007. plkst. 20:10

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 22. aprīlī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Onyx Records uzsāk darbu ar vairākiem talantīgiem Latvijas māksliniekiem

Onyx Records ir neatkarīga tiešsaistes mūzikas kompānija, kuras mērķis ir veicināt Latvijas mākslinieku un Latvijas mūzikas industrijas attīstību. Tieši tādēļ, pagājušajā gadā tapa...