Pīrādziņi

Pīrādziņi

Lai pagatavotu pildījumu, gaļu un kartupeļus sagrieziet mazos kubiņos un sīpolus šķēlītēs. Visus produktus sajauciet kopā, pievienojiet eļļu, sāli un piparus un samaisiet. Mīklu sadaliet 60g lielos gabaliņos un izrullējiet apaļos "plācenīšos" 1 cm biezumā. Pa vidu lieciet pildījumu un salokiet trīsstūra formā, augšdaļā atstājot nelielu atvērumu. Lieciet uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, un ļaujiet nostāvēt 5-10 min. Pirms cepšanas ieziediet ar olu un cepiet 200-240 oC 25-30 min. Gatavus pīrādziņus ieziediet ar eļļu un apsedziet ar mitru salveti, lai 10 min atdziest. Pasniedziet karstus kā pamatēdienu vai pie buljona.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ideāli-super!
07.02.2008. plkst. 12:48
vecie labie piiraadzinji:)
12.09.2007. plkst. 13:41
Piekrītu - andruk .
30.07.2007. plkst. 20:40
ar rauga mīklu - ideāli pirādziņi !.
26.07.2007. plkst. 10:00
shos es lauku maajaa biezhi cepu...perfekti man padodas
19.07.2007. plkst. 20:10

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

The Killers izdod jaunu albumu

Grupa “The Killers” izdevusi savu trešo studijas albumu “Day & Age”, kas no šīs nedēļas pieejams arī Latvijā....