Pīrādziņi vārīti ar džemu

Pīrādziņi vārīti ar džemu

Mīklu izrullējiet trubiņā, sagrieziet mazākos gabaliņos, sarullējiet bumbiņās un lieciet uz galda, kas apbērts ar miltiem. Pēc 5 min bumbiņas izrullējiet aplīšos, virsū lieciet džemu un salociet pusmēnestiņa formas pīrādziņos. Ļaujiet nostāvēties 20-30 min un novāriet eļļā. Pasniedziet apbērtus ar pūdercukuru.

Komentāri (17)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
peteris!
noteikti pagatavošu
11.11.2011. plkst. 18:33
Njamma!
13.08.2008. plkst. 16:41
šīs pildītās trubiņas varu ēst un ēst ,,
11.03.2008. plkst. 20:43
Pats pīrādziņš izkūst mutē bez visām siekalām !!!
11.03.2008. plkst. 09:41
siekalas saskrēja mutē!!! ņamma!
30.11.2007. plkst. 19:22

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Koncertuzvedums "Labākais no Cabaret"

18. jūlijā plkst. 20:00 Dzintaru koncertzālē notiks koncertuzvedums "Labākais no Cabaret".

Koncertuzvedumā
„Labākais no Cabaret” savīsies producentu grupas „Virus Art”...