Pīrādziņi vārīti ar džemu

Pīrādziņi vārīti ar džemu

Mīklu izrullējiet trubiņā, sagrieziet mazākos gabaliņos, sarullējiet bumbiņās un lieciet uz galda, kas apbērts ar miltiem. Pēc 5 min bumbiņas izrullējiet aplīšos, virsū lieciet džemu un salociet pusmēnestiņa formas pīrādziņos. Ļaujiet nostāvēties 20-30 min un novāriet eļļā. Pasniedziet apbērtus ar pūdercukuru.

Komentāri (17)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
peteris!
noteikti pagatavošu
11.11.2011. plkst. 18:33
Njamma!
13.08.2008. plkst. 16:41
šīs pildītās trubiņas varu ēst un ēst ,,
11.03.2008. plkst. 20:43
Pats pīrādziņš izkūst mutē bez visām siekalām !!!
11.03.2008. plkst. 09:41
siekalas saskrēja mutē!!! ņamma!
30.11.2007. plkst. 19:22

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Rokopera "Olivers" aizkustina skatītājus

6. maijā pirmizrādi piedzīvoja pirmā rokopera bērniem "Olivers", kuru pēc pazīstamā Čārlza Dikensa romāna "Olivera Tvista piedzīvojumi" motīviem veidojusi komponiste...