Pīrāgs ar spinātiem un dillēm

Pīrāgs ar spinātiem un dillēm

Spinātus sagrieziet un apberiet ar sāli. Dilles un lociņus sagrieziet, sajauciet ar spinātiem, pievienojiet muskatriekstu, piparus, 2/3 daļu eļļas un samaisiet. Mīklu izrullējiet divās plāksnēs un vienu lieciet uz pannas, kas samitrināta ar ūdeni. Uz mīklas lieciet sagatavoto pildījumu, apsedziet ar otru plāksni, kas ieziesta ar eļļu, un malas saspiediet. Virsu dažās vietās sadurstiet ar dakšiņu. Cepiet 50-60 min 180 oC. Pasniedziet sagrieztu.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
mmm
ļoti garšīgi!
14.04.2009. plkst. 14:22
ozklausās negaršīgi, bet esmu ēdusi:) mh. super! un ja vēl padomā cik tas ir veselīgi... iesaku nobaudīt!
31.07.2007. plkst. 20:43
man ar ne ,bet pamēģināt jau derētu .,
26.07.2007. plkst. 10:11
ehh...man gan spinaats negarsho
19.07.2007. plkst. 21:41

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

The Cardigans izdod labākās dziesmas

Populārā zviedru grupa “The Cardigans” apkopojusi savas labākās dziesmas izlasē “Best Of”, kurā iekļauti tādi hiti kā “Lovefool”, “My Favourite Game”, kopā 21 dziesma....