Pīrāgs ar spinātiem un dillēm

Pīrāgs ar spinātiem un dillēm

Spinātus sagrieziet un apberiet ar sāli. Dilles un lociņus sagrieziet, sajauciet ar spinātiem, pievienojiet muskatriekstu, piparus, 2/3 daļu eļļas un samaisiet. Mīklu izrullējiet divās plāksnēs un vienu lieciet uz pannas, kas samitrināta ar ūdeni. Uz mīklas lieciet sagatavoto pildījumu, apsedziet ar otru plāksni, kas ieziesta ar eļļu, un malas saspiediet. Virsu dažās vietās sadurstiet ar dakšiņu. Cepiet 50-60 min 180 oC. Pasniedziet sagrieztu.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
mmm
ļoti garšīgi!
14.04.2009. plkst. 14:22
ozklausās negaršīgi, bet esmu ēdusi:) mh. super! un ja vēl padomā cik tas ir veselīgi... iesaku nobaudīt!
31.07.2007. plkst. 20:43
man ar ne ,bet pamēģināt jau derētu .,
26.07.2007. plkst. 10:11
ehh...man gan spinaats negarsho
19.07.2007. plkst. 21:41

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 25. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Goran Gora uzstāsies MOJO CAFÉ



Ceturtdien, 16. jūlijā,
plkst. 21:30 Mojo Cafe ar akustisko koncertu uzstāsies Goran Gora....