Pīrāgs ar spinātiem un dillēm

Pīrāgs ar spinātiem un dillēm

Spinātus sagrieziet un apberiet ar sāli. Dilles un lociņus sagrieziet, sajauciet ar spinātiem, pievienojiet muskatriekstu, piparus, 2/3 daļu eļļas un samaisiet. Mīklu izrullējiet divās plāksnēs un vienu lieciet uz pannas, kas samitrināta ar ūdeni. Uz mīklas lieciet sagatavoto pildījumu, apsedziet ar otru plāksni, kas ieziesta ar eļļu, un malas saspiediet. Virsu dažās vietās sadurstiet ar dakšiņu. Cepiet 50-60 min 180 oC. Pasniedziet sagrieztu.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
mmm
ļoti garšīgi!
14.04.2009. plkst. 14:22
ozklausās negaršīgi, bet esmu ēdusi:) mh. super! un ja vēl padomā cik tas ir veselīgi... iesaku nobaudīt!
31.07.2007. plkst. 20:43
man ar ne ,bet pamēģināt jau derētu .,
26.07.2007. plkst. 10:11
ehh...man gan spinaats negarsho
19.07.2007. plkst. 21:41

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Jūrmalas pilsētas dome aicina piedalīties Jūrmalas fotokonkursā un iegūt vērtīgas balvas

Lai atlasītu atraktīvus un mākslinieciski kvalitatīvus Jūrmalas fotoattēlus pilsētas tūrisma brošūrām, tūrisma kartēm un citiem drukātiem izdevumiem, kā arī Interneta vietnēm,...