Pīrāgs ar spinātiem

Pīrāgs ar spinātiem

Spinātus atkausējiet un sagrieziet. Lociņus sagrieziet aplīšos un apcepiet eļļā. Pievienojiet spinātus un sildiet vēl 2 min. Apberiet ar muskatriekstu un sasmalcinātiem ķiplokiem un samaisiet. Brinzu sajauciet ar biezpienu, sieru, parmezāna sieru, olām un saldo krējumu. Sajauciet, līdz iegūstat viendabīgu masu, un pievienojiet zaļumus, sāli, piparus un spinātu masu. Mīklu izrullējiet 2 plāksnēs. 1 plāksni lieciet ar pergamentu izklātā, cepšanai paredzētā formā. Virsū lieciet pildījumu, izlīdziniet, apsedziet ar otru plāksni un malas saspiediet. Virsu sasmērējiet ar olu dzeltenumu. Pa vidu iegrieziet un cepiet 170-180 oC 25-30 min. Pasniedziet atdzesētu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kā man garšo :))
22.08.2007. plkst. 15:05

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Novērtētas akcijas „Cēsis rudenī!” labākās fotogrāfijas

Noslēgusies Cēsu Tūrisma informācijas centra (Cēsu TIC) rīkotā foto akcija „Cēsis rudenī!” un izvērtētas labākās fotogrāfijas....