Kārtainais pīrāgs(2)

Kārtainais pīrāgs(2)

Sīpolus un papriku smalki sagrieziet, apcepiet eļļā, līdz tie kļūst mīksti, un atdzesējiet. Zivi atdaliet no šķidruma, sasmalciniet, sajauciet ar rīsiem, sīpoliem, sagrieztiem zaļumiem, sāli un pipariem un aplejiet ar atlikušo eļļu. Labi samaisiet. Mīklu izrullējiet taisnstūra formā 0,5 cm biezumā, pārgrieziet uz pusēm un lieciet vienu pusi uz pannas, kas samitrināta ar ūdeni. Pa virsu lieciet zivs pildījumu un apkārt esošās malas ieziediet ar olu dzeltenumu. Apsedziet pildījumu ar otru plāksnes daļu un malas saspiediet kopā. Vidu ieziediet ar olu dzeltenumu, neaizskarot malas. Cepiet cepeškrāsnī. Pasniedziet karstu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Dzērvenes satur lielu daudzumu benzīnskābes, kas ir lielisks konservants. Šī iemesla dēļ dzērvenes ir ieteicams izmantot dažādās mājas sagatavēs

Pasākumi

Izstāde par Baigo gadu Latvijas vēsturē apskatāma Cēsu pilsētas domē

Cēsu Vēstures un mākslas muzejs piedāvā ceļojošo izstādi „Baigais gads”. Izstāde sniedz vispārēju priekšstatu par tajā laikā piedzīvoto, atspoguļo visu Baigā gada notikumu gaitu:...