Kārtainais pīrāgs(2)

Kārtainais pīrāgs(2)

Sīpolus un papriku smalki sagrieziet, apcepiet eļļā, līdz tie kļūst mīksti, un atdzesējiet. Zivi atdaliet no šķidruma, sasmalciniet, sajauciet ar rīsiem, sīpoliem, sagrieztiem zaļumiem, sāli un pipariem un aplejiet ar atlikušo eļļu. Labi samaisiet. Mīklu izrullējiet taisnstūra formā 0,5 cm biezumā, pārgrieziet uz pusēm un lieciet vienu pusi uz pannas, kas samitrināta ar ūdeni. Pa virsu lieciet zivs pildījumu un apkārt esošās malas ieziediet ar olu dzeltenumu. Apsedziet pildījumu ar otru plāksnes daļu un malas saspiediet kopā. Vidu ieziediet ar olu dzeltenumu, neaizskarot malas. Cepiet cepeškrāsnī. Pasniedziet karstu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Leģendārais taustiņinstrumentālists Kīts Emersons aizrauj koncerta apmeklētājus ar nepārspējamo talantu

23.augustā uz Rīgas Kongresu nama skatuves ar ekskluzīvu koncertu mūzicēja progresīvā roka leģenda un supergrupas Emerson, Lake & Palmer dibinātājs Kīts Emersons ar pavadošo grupu –...