Kārtainais pīrāgs(2)

Kārtainais pīrāgs(2)

Sīpolus un papriku smalki sagrieziet, apcepiet eļļā, līdz tie kļūst mīksti, un atdzesējiet. Zivi atdaliet no šķidruma, sasmalciniet, sajauciet ar rīsiem, sīpoliem, sagrieztiem zaļumiem, sāli un pipariem un aplejiet ar atlikušo eļļu. Labi samaisiet. Mīklu izrullējiet taisnstūra formā 0,5 cm biezumā, pārgrieziet uz pusēm un lieciet vienu pusi uz pannas, kas samitrināta ar ūdeni. Pa virsu lieciet zivs pildījumu un apkārt esošās malas ieziediet ar olu dzeltenumu. Apsedziet pildījumu ar otru plāksnes daļu un malas saspiediet kopā. Vidu ieziediet ar olu dzeltenumu, neaizskarot malas. Cepiet cepeškrāsnī. Pasniedziet karstu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 22. aprīlī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Rīgā koncertēs šīgada Eiropas lielāko festivālu Hedlaineri "Faith No More"

Koncertaģentūra "FBI" paziņo: 1. jūlijā Rīgā, "Sapņu fabrikā", koncertu sniegs ietekmīgie amerikāņu alternatīvā roka meistari, Roskildes un "Download"...