Pīrāgs ar tunci un spinātiem (2)

Pīrāgs ar tunci un spinātiem (2)

Lai pagatavotu mīklu, kukurūzas miltus sajauciet ar kviešu miltiem, pienu, margarīnu, cepamo pulveri un olu. Kārtīgi samaisiet. Lai pagatavotu pildījumu, vistas mīkstumu samaliet gaļas mašīnā. Cepšanai paredzētu formu ieziediet ar margarīnu, uz pamatnes lieciet pergamentu un uz tā - sagrieztu citronu. Tunci bez šķidruma sajauciet ar vistu, salmiņos sagrieztiem šampinjoniem un sīpoliem, sāli, pipariem, muskatriekstu, sinepēm un olām, kas sakultas ar pienu. Lieciet uz citrona daļu pildījuma, sagrieztus spinātus un atlikušo pildījumu. Aplejiet ar mīklu un cepiet 30 min 200 oC. Pasniedziet.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
piekrītu - arī ņemšanās paliela ,.
26.07.2007. plkst. 10:12
Man tāpatās ///
09.07.2007. plkst. 14:52
man garšo tuncis bet tie spināti nepārāk
08.07.2007. plkst. 19:45

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Akcija "Atsūti savu bildi un dodies "ietusēt" ar SCOOTER!" noslēgusies

Faster....Harder....SCOOTER...
Noslēdzot vasaras sezonu, Ogres estrādē 6. septembrī viesosies vācu tehno grupa SCOOTER!
...