Pīrāgs ar tunci

Pīrāgs ar tunci

Miltus sajauciet ar sasmalcinātu margarīnu. Pievienojiet biezpienu un kārtīgi samaisiet. Mīklu sarullējiet bumbā un lieciet ledusskapī uz 30 min. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 200 oC. Izrullējiet mīklu un lieciet cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar eļļu. Sadurstiet ar dakšiņu. Cepiet cepeškrāsnī 10 min.

Lai pagatavotu pildījumu, pannā izkausējiet sviestu un apcepiet sīpolus. Lieciet uz izceptās pamatnes kopā ar mazos gabaliņos sagrieztu tunci. Olas sakuliet ar biezpienu, pienu, mežlokiem, lociņiem un garšvielām. Sīpolus un tunci aplejiet ar šo masu. Pievienojiet olīves un apberiet ar sieru. Cepiet pīrāgu 30-40 min, līdz virsējā kārta paliek zeltaini brūna. Pasniedziet ar zaļo salātu lapām.

Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ieva
emmm...muļķīgi jautāt, bet cik personām tas paredzēts? :D
29.07.2008. plkst. 17:36
Siers ar tunci - labais , tikai ilga gan ražosāna ;
10.05.2008. plkst. 09:10
tunci vēl neesmu iecienījis ,,,
14.03.2008. plkst. 18:33
Sanāca gardais sāļais pīrāgs ar tunci !!
14.03.2008. plkst. 09:01
tuncim jābūt veselīgam, arī kādā mīklā ,
08.01.2008. plkst. 15:51

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Arābiem bija paraža: ja vīrietis atteicās pagatavot kafiju savai sievai, tas bija mājiens drīzai laulības šķiršanai

Pasākumi

„Rīgas mākslas telpā” tiks atklāta fotogrāfiju izstāde „Meistars. Gunārs Binde. Fotogrāfija”

2008. gada 27. decembrī izcilajam fotogrāfam Gunāram Bindem apritēja 75 gadi. Rīgas pilsētas izstāžu zāle „Rīgas mākslas telpa” šo nozīmīgo notikumu atzīmēs ar plašu mākslinieka...