Pīrāgs ar sieru (2)

Pīrāgs ar sieru (2)

No kefīra, 2 olām, sāls, sodas un miltiem sajauciet mīklu un sadaliet to četrās daļās. Katru daļu izrullējiet plāksnē. Lai pagatavotu pildījumu, sieru sasmalciniet, pievienojiet sviestu un 2 olas un sajauciet, līdz veidojas viendabīga masa. Uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, pa kārtām lieciet mīklas plāksnes un pildījumu (0,5 cm biezumā). Virsējai kārtai jābūt pildījumam. Cepiet cepeškrāsnī 25-30 min. Pasniedziet sagrieztu.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Dace
Kādā temperatūrā jācep?
16.11.2008. plkst. 16:35
inara
Tulin cepsu!
20.03.2008. plkst. 19:02
siers gan nav mans mīļākais ēdiens .,
26.07.2007. plkst. 10:13
mmm!!!ar sieru vajag buut labam!! buus jaapameegjina!
19.07.2007. plkst. 21:43

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 22. aprīlī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Pavasara saulgrieži – Lieldienas

Izsenis, dzīvodams ar dabu un pats būdams dabas sastāvdaļa, cilvēks bija saistīts ar dabā un dvēselē notiekošajiem procesiem, sevišķi ar sauli, kas nosaka gadalaiku maiņas un līdz ar to...