Pankūciņas ar biezpienu

Pankūciņas ar biezpienu

Makaronus novāriet lielā sālsūdens daudzumā un nokāsiet. Atdzesējiet. Biezpienu izberziet caur sietu, pievienojiet ar cukuru sajauktus olu dzeltenumus, kanēli, uz rupjās rīves sarīvētus ābolus un makaronus. Masu labi samaisiet ar sakultu olu baltumiem. Pasnkūkas izcepiet sildītā eļļā. Pasniedziet karstas ar ievārījumu.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tiešām labāk bez makaroniem .
04.08.2007. plkst. 18:13
Izskatījās garšīgi, bet kad izlasīju... ar makartoniem???? nē! manlabāk patiktu bez makaroniem, tikai biezpiena plācenīši:):)
04.08.2007. plkst. 11:13

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Akcija Mācību nedēļa pieaugušajiem Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā

Uzsākot jaunu mācību gadu, no 2008.gada 1. līdz 7.septembrim Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā ar devīzi Mācību nedēļa pieaugušajiem norisināsies dažādas pieaugušajiem un...