Pankūciņas ar biezpienu

Pankūciņas ar biezpienu

Makaronus novāriet lielā sālsūdens daudzumā un nokāsiet. Atdzesējiet. Biezpienu izberziet caur sietu, pievienojiet ar cukuru sajauktus olu dzeltenumus, kanēli, uz rupjās rīves sarīvētus ābolus un makaronus. Masu labi samaisiet ar sakultu olu baltumiem. Pasnkūkas izcepiet sildītā eļļā. Pasniedziet karstas ar ievārījumu.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tiešām labāk bez makaroniem .
04.08.2007. plkst. 18:13
Izskatījās garšīgi, bet kad izlasīju... ar makartoniem???? nē! manlabāk patiktu bez makaroniem, tikai biezpiena plācenīši:):)
04.08.2007. plkst. 11:13

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 16. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Kultūras un atpūtas pasākumi Alūksnē septembrī

Alūksnē septembrī

1. septembrī 19.00 - 23.00 Alūksnes tautas namā Andra Kiviča koncerts. Ieeja bez maksas.

6. septembrī 9.45 stacijas laukumā “Bānīša svētki” - “Dejo un mīli...