Pankūciņas no pākšaugiem

Pankūciņas no pākšaugiem

Pākšaugus novāriet un pagatavojiet biezeni. Atdzesējiet līdz 40-50 oC. Biezenim pielieciet klāt olu, sāli, cukuru, raugu un izsijātus miltus, kas sajaukti ar pienu. Mīklu kārtīgi samaisiet un lieciet siltā vietā uz 1,5-2 stundām. Cepiet pankūkas uz karstas pannas, kas ieziesta ar eļļu, no abām pusēm. Pasniedziet karstas ar krējumu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

MicRec izdod Ellas dziesmas “Shine Like Superstar” CD Maxi singlu

Šī gada 1.jūnijā nāca klajā dziedātājas Ellas (Elīna Fūrmane) otrais studijas albums “Welcome To The Club” un iespējams šī albuma labākā dziesma ir “Shine Like Superstar”, kas...