Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Karstais apelsīns

Sastāvdaļas:

1. 2-3 lieli apelsīni
2. 3 tēj.k. cukura
3. kanēļa standziņa
4. 3 krustnagliņas
5. Dekorēšanai
6. rīvēts muskatrieksts



Pagatavošana:

No apelsīniem izspiež sulu. Sulu ar cukuru, kanēli, krustnagliņām, uzkarsē un atstāj ievilkties 10 min. Sulu pārlej karstumizturīgā glāzē, pārkaisa ar sarīvētu muskatriekstu. Pasniedz jebkurā dienas laikā...

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Garīgās Mūzikas festivāla koncertiem

Ir uzsākta biļešu tirdzniecība uz Starptautiskā garīgās mūzikas festivāla koncertiem. Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā...