Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Karstais apelsīns

Sastāvdaļas:

1. 2-3 lieli apelsīni
2. 3 tēj.k. cukura
3. kanēļa standziņa
4. 3 krustnagliņas
5. Dekorēšanai
6. rīvēts muskatrieksts



Pagatavošana:

No apelsīniem izspiež sulu. Sulu ar cukuru, kanēli, krustnagliņām, uzkarsē un atstāj ievilkties 10 min. Sulu pārlej karstumizturīgā glāzē, pārkaisa ar sarīvētu muskatriekstu. Pasniedz jebkurā dienas laikā...

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Festivāls "MOONLIGHT PARTY 2009 "

11. jūlijā Saulkrastu pludmalē notiks festivāls „Moonlight Party” Uz
piecām pasākuma skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 mākslinieku, tai
skaitā – Martin Solveig, Sandy Rivera,...