Lasītāju receptes

maigucis 2008-07-04

Ingvera - gurķu bole

1 gurķis,
50 g sīrupā iekonservēta ingvera,
2 ēdamk. sīrupa,
50 ml zāļu liķiera,
1 citrona sula,
2 apelsīnu sula,
1 pudele sausā šampanieša,
1 L labi atdzesēta Schweppes.

Gurķi nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm, izņem sēklotni. Gurķi , ingveru , sīrupu un zāļu liķieri sakuļ.
Pielej citronu un apelsīnu sulas, nedaudz ļauj ievilkties.
Pēc tam pielej šampanieti un Schweppes.
Garnē ar gurķa šķēlītēm.
Lai garšo !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Gurķi labāk saglabājas kopā ar āboliem

Pasākumi

Izdots pastkaršu komplekts ,,Rūjienas koka apbūve”

Ar Rūjienas tūrisma informācijas centra (TIC) iniciatīvu izdots jauns pastkaršu komplekts ,,Rūjienas koka apbūve”, kurā ir 9 pastkartes ar koka ēku attēliem, kas vēl šobrīd...