Lasītāju receptes

maigucis 2008-07-04

Ingvera - gurķu bole

1 gurķis,
50 g sīrupā iekonservēta ingvera,
2 ēdamk. sīrupa,
50 ml zāļu liķiera,
1 citrona sula,
2 apelsīnu sula,
1 pudele sausā šampanieša,
1 L labi atdzesēta Schweppes.

Gurķi nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm, izņem sēklotni. Gurķi , ingveru , sīrupu un zāļu liķieri sakuļ.
Pielej citronu un apelsīnu sulas, nedaudz ļauj ievilkties.
Pēc tam pielej šampanieti un Schweppes.
Garnē ar gurķa šķēlītēm.
Lai garšo !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Jauns Braiena Ferija DVD ar klasiskiem videoierakstiem

Virgin Records apgādā iznācis Braiena Ferija DVD The Bete Noire Tour. Tajā ietverti ieraksti no Ferija 1988./1989. gada Eiropas turnejas, kurā viņš izpilda sava tobrīd aktuālākā soloalbuma...