Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Kļavu kafija

Sastāvdaļas:
Svaigi pagatavota kafija
Pārklāšanai - 1 karote vaniļas saldējuma
1 tējkarote kļavu sīrupa
Rotājumam - 1 tējkarote šokolādes minipārslu

Pagatavošana:... Lasīt »

ievucis__@ 2008-07-14

Capuccino.

Sastāvdaļas:
Lielu krūzi vai cappuccino tasi
Piena putotāju
Svaigi pagatavotu kafiju
Ledusaukstu pienu
Šokolādes pulveri

Pagatavošana:

Ielejiet ledusaukstu pienu lielā... Lasīt »

ievucis__@ 2008-07-14

Kafija spāņu gaumē

Sastāvdaļas:
3/8 l kafija
¼ l sarkanvīna
glāzīte konjaka
cukurs

Pagatavošana:

Karstu kafiju samaisa ar uzkarsētu sarkanvīnu un konjaku. Cukuru pievieno pēc garšas.... Lasīt »

ievucis__@ 2008-07-14

Kafija arābu gaumē

Sastāvdaļas:
1 tase saldas mokas kafijas
pa ēd.k. ledus gabaliņi un konjaka

Pagatavošana:

Glāzē ieliek ledus gabaliņus, pārlej konjaku, pievieno kafiju, ieliek glāzē salmiņu un pasniedz.... Lasīt »

moka 2008-07-14

Kafija ar balzāmu

2. 1 - 2 tējkarotes kafija s
3. 200 ml ūdens
4. 20g melnā balzāma
5. baltais plombīra saldējums (cik vēlas)


aplej kafiju, pievieno balzāmu un saldējumu... Lasīt »

moka 2008-07-14

Aukstā zemeņu kafija

# 30 ml zemeņu sīrupa
# 20 ml piens
# 100 ml gatavas melnās kafijas

Glāzē ielej zemeņu sīrupu, pienu un pārējo pievieno stipru, nesaldu kafiju. Pirms pasniegšanas atdzesē.... Lasīt »

moka 2008-07-14

Vieglā Late

1. kafijas krūzi
2. Piena putotāju
3. Svaigi pagatavotu kafiju
4. Karstu pienu

Vienkārši piepildiet 1/3 latte glāzes ar svaigi pagatavotu kafiju un papildiniet ar karstu pienu.... Lasīt »

moka 2008-07-14

Kafija rumāņu gaumē

1. 4 tējk. smalka maluma kafijas
2. 4 tējk. pūdercukura
3. 2 tējk. kakao
4. 4 tasītes ūdens
5. vaniļas cukurs

Sajauc kafiju, pūdercukuru un kakao ar aukstu ūdeni, tieši... Lasīt »

moka 2008-07-14

Frappy kafija

1. Vienai porcijai vajag apmēram:
2. 100 g baltā saldējumu (labāk plombīrs, ja patīk var būt vaniļas)
3. ½ glāzē auksta ūdens
4. 1 ēdamkaroti šķistošās kafijas (Ja nav... Lasīt »

saulux3 2008-07-09

Ābolu tēja

Sastāvdaļas:
20 g kaltetu abolu mizu
1 l ūdens
60 g cukura vai medus

Pagatavošana:

Kaltētas, nedaudz apbrūninātas ābolu mizas liek aukstā ūdenī, uzvāra un 10 - 15 minūtes... Lasīt »

saulux3 2008-07-09

Šokolādes vulkāns kafijas salā

Sastāvdaļas:
2x Piena šokolādes tāfelītes
Piens
Kakao pulveris
Aromatizētās kafijas pupiņas vai malta kafija.
Cukurs
Karameļu sīrups (bet var bez tā)
Saldais krējums
... Lasīt »

ievucis__@ 2008-07-08

Piena un kafijas kokteilis.

Sastāvdaļas:
pusglāze piena
50 g krejuma saldējuma
25 g kafijas sīrupa

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

Pienu, saldējumu un sīrupu saputo,lej glāzē, pārkaisa ar sarīvētu šokolādi... Lasīt »

maigucis 2008-07-03

Mango - ledus tēja

4 glāzēm -
500 ml aukstas , saldas ledus tējas,
200 ml ābolu sulas,
2 mango.

Mango sagriež, dažus gabaliņus atliek malā , bet pārējos blenderī sakuļ ar ābolu ... Lasīt »

strausakaaja 2008-06-27

Svaigā piparmētru tēja

Sastāvdaļas:
Svaigu piparmētru lapiņas
citrons
apelsīns
medus pēc garšas

Pagatavošana:

Vāru stipru tēju no svaigām piparmētru lapiņām.Maisiņu tējai nebūs īstās... Lasīt »

strausakaaja 2008-06-27

Kafija rīta agrumā

Sastāvdaļas:
karsta, tikko uzlieta kafija
siers ( Holandes, Šveices)
cukurs (gaumes lieta)

Pagatavošana: (laiks: 3 minūtes)

Lielā krūzē uzlejam kafiju (3/4 krūzes tilpuma).... Lasīt »

vera 2008-04-26

Aukstā tēja ar kivi

Sastāvdaļas:
1 kivi
10 ēdam.karotes auksta melna tēja
4 ēdam.karotes citrona sula
2 ēdam.karotes cukura sīrups
minerālūdens

Pagatavošana:
Nomizo kivi.Sagries mazās... Lasīt »

vera 2008-04-26

Gardā ledus tēja

Sastāvdaļas:
1 tasīte stipras melnas kafijas
2 tējkarotes Nesquick kakao pulvera
puse plombīra saldējuma "desas"
5 ml mandeļu sīrupa
10 ml karameļu sīrupa 50-100 ml auksta piena
... Lasīt »

vera 2008-04-26

Tēja ar pienu

Sastāvdaļas:
1 l piena
medus vai cukurs
3 ēdamk. mežrozīšu vai piparmētru tējas

Pagatavošana:
Tēju aplej ar glāzi verdoša ūdens, atstāj ievilkties. Stiprumu caur sietiņu... Lasīt »

vera 2008-04-26

Pavasara vitamīnu tēja

Sastāvdaļas:
14 māllēpju ziedpumpuru
2 tējkarotes medus

Pagatavošana:
Tasītēs liek pa 7 nomazgātiem māllēpju pumpuriem, pārlej verdošu ūdeni un ļauj ievilkties 10 minūtes.... Lasīt »

peksnis 2008-04-06

Saules teja

Vajadzes:
udeni, kviesu dzerienu vai berzu sulu
dazadus augus un ziedus ko lieto tejai (svaigus vai kaltetus):

1)piparmetru, kumelites, klingerites, mezrozes ziedus un vigriezes
2)vai... Lasīt »

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Latvijas mākslas klasika Dr. Gunta Belēviča kolekcija

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) ar turpinājumu Hēges zālē no 2008.gada 7.septembra līdz 5.oktobrim būs skatāma izstāde Latvijas mākslas...