Lasītāju receptes

vladzix 2008-07-31

Teātra dzēriens

Sastāvdaļas:
4-5 porcijām:
2 glāzes aveņu
1 glāze atdzesēta vārīta piena
1 glāze saldā krējuma
4 ēdamkarotes pūdercukura

Pagatavošana:

Avenes pārlasa, noskalo, ļauj ūdenim notecēt.

Pēc tam avenes saspaida.

Saspaidītās ogas ieliek mikserī, pielej atdzesētu pienu, saldo krējumu, pieber pūdercukuru un labi sakuļ.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Džeimss Morisons izdod jaunu albumu

No oktobra vidus arī Latvijā pieejams “Universal Music” izdotais angļu dziedātāja Džeimsa Morisona (James Morrison) otrais albums “Songs For You, Truths For Me”....