Lasītāju receptes

maigucis 2008-07-03

Zemeņu bole

15 glāzēm -
1 kg zemeņu,
4 ēdamk. cukura,
2 ļoti sīki sagriezti selerijas kātiņi,
2 pudeles atdzesēta baltvīna,
1 pudele atdzesēta šampanieša,
nedaudz selerijas zaļumu.

Zemenes ievieto boles traukā. Pārkaisa ar cukuru , uzliek vāciņu un apm. 5 st. tur vēsumā.
Pievieno seleriju , pārlej ar vīnu un šampanieti. Dekorē ar selerijas lapiņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Omārus pērk dzīvus, ar abām piestiprinātām spīlēm, lai garantētu to svaigumu

Pasākumi

„Lielā Kristapa” filmas uz brīvdabas ekrāna Cēsīs!

Piektdien, 29.augustā Cēsu Pils dārzā cēsnieki un pilsētas viesi tiek aicināti apmeklēt vasaras pēdējo brīvdabas kino nakti, kuras programmu pirmo reizi veido trīs kino seansi. Uz...