Lasītāju receptes

maigucis 2008-07-03

Zemeņu bole

15 glāzēm -
1 kg zemeņu,
4 ēdamk. cukura,
2 ļoti sīki sagriezti selerijas kātiņi,
2 pudeles atdzesēta baltvīna,
1 pudele atdzesēta šampanieša,
nedaudz selerijas zaļumu.

Zemenes ievieto boles traukā. Pārkaisa ar cukuru , uzliek vāciņu un apm. 5 st. tur vēsumā.
Pievieno seleriju , pārlej ar vīnu un šampanieti. Dekorē ar selerijas lapiņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visefektīvākais līdzeklis, lai pamostos, ir nevis kofeīns, bet āboli

Pasākumi

Gaetāno Doniceti Mīlas dzēriens

Feličes Romani librets

Pirmizrāde 2009. gada 12.februārī Latvijas Nacionālajā operā
Pirmizrādes tiešraide – Latvijas Radio programmā Klasika
Iestudējums top ar AS Latvijas Balzama...