Lasītāju receptes

maigucis 2008-07-03

Zemeņu bole

15 glāzēm -
1 kg zemeņu,
4 ēdamk. cukura,
2 ļoti sīki sagriezti selerijas kātiņi,
2 pudeles atdzesēta baltvīna,
1 pudele atdzesēta šampanieša,
nedaudz selerijas zaļumu.

Zemenes ievieto boles traukā. Pārkaisa ar cukuru , uzliek vāciņu un apm. 5 st. tur vēsumā.
Pievieno seleriju , pārlej ar vīnu un šampanieti. Dekorē ar selerijas lapiņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

“LED ZEPPELIN” atgriežas ar labāko dziesmu izlasi “MOTHERSHIP”

Grupa “Led Zeppelin” komentārus neprasa. Pēc četrdesmit gadiem tā joprojām turpina iedvesmot vairākas klausītāju paaudzes ar savulaik inovatīvajām rokenrola kompozīcijām....