Bezalkoholiskie kokteiļi

Kokteilis "Refleks"

Kokteilis "Refleks" (2)

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet "highball" glāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un
pasniedziet.
Kokteilis "Paradīzes bauda"

Kokteilis "Paradīzes bauda" (3)


Ananāsam nogrieziet augšu un uzmanīgi izņemiet mīkstumu. Pārējās kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet izgrebtajā ananāsā,
Kokteilis "Paradīzes sala"

Kokteilis "Paradīzes sala"

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet kokteiļglāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un
pasniedziet.
Kokteilis "Ceļojums laikā"

Kokteilis "Ceļojums laikā"

Meloņu sīrupu, kokosriekstu sīrupu un ananāsu sulu sajauciet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar ledu. Izkāsiet kokteiļglāzē un pievienojiet zemeņu sīrupu. "Blue curasao"
Kokteilis "Punšs"

Kokteilis "Punšs"

Visas kokteiļa sastāvdaļas (izņemot sodas ūdeni) lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet kokteiļglāzē ar ledu, līdz augšai pielejiet sodas ūdeni,
Kokteilis "Jaukais ceļojums"

Kokteilis "Jaukais ceļojums"

Visas sulas norādītajā secībā lejiet "highball" glāzē ar ledu, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Kokteilis "Primadonna"

Kokteilis "Primadonna" (1)

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet "highball" glāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un
pasniedziet.
Kokteilis "Balva"

Kokteilis "Balva"

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet kokteiļglāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un
pasniedziet.
Kokteilis "Spoks"

Kokteilis "Spoks"

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet kokteiļglāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un
pasniedziet.
Kokteilis "Pludiņš"

Kokteilis "Pludiņš"

Pagatavošanas laiks 10 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kokteilis "Pludmale"

Kokteilis "Pludmale"

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet šampanieša glāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un
pasniedziet.
Kokteilis "Pina Colada"

Kokteilis "Pina Colada" (5)

Ananāsam nogrieziet augšiņu un uzmanīgi izņemiet mīkstumu. Sīrupu, ananāsu sulu, saldo krējumu un ananāsu mīkstumu sakuliet blenderī ar ledu un lejiet izgrebtajā ananāsā. Dekorējiet
Kokteilis "Piparu grauds"

Kokteilis "Piparu grauds"

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 2 personām

Kokteilis "Persiku koks"

Kokteilis "Persiku koks" (2)

Visas kokteiļa sastāvdaļas sakuliet blenderī ar ledu. Pārlejiet kokteiļglāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Kokteilis "Persiku dūmaka"

Kokteilis "Persiku dūmaka"

Visas kokteiļa sastāvdaļas sakuliet blenderī ar ledu. Pārlejiet kokteiļglāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Kokteilis "Parzon special"

Kokteilis "Parzon special" (2)

Visas kokteiļa sastāvdaļas, izņemot sodas ūdeni, lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet kokteiļglāzē, līdz augšai pielejiet sodas ūdeni, dekorējiet
Kokteilis "Pando"

Kokteilis "Pando"

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet šampanieša glāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un
pasniedziet.
Kokteilis "Panda"

Kokteilis "Panda"

Visas kokteiļa sastāvdaļas sakuliet blenderī ar ledu. Pārlejiet kokteiļglāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Kokteilis "Dārgumu sala"

Kokteilis "Dārgumu sala" (1)

Kokosriekstu sīrupu, kafijas sīrupu un riekstu sīrupu lejiet kokteiļglāzē ar ledu un samaisiet. Pielejiet pienu, kas sajaukts ar saldo krējumu, pievienojiet grenadīnu, dekorējiet pēc
Kokteilis "Rudens"

Kokteilis "Rudens" (1)

Citronu sulu un zemeņu sīrupu lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet "highball" glāzē, līdz augšai pielejiet sodas ūdeni, dekorējiet pēc
Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Skūpsts zemei Pēteris Džigurs. Personālizstāde

Es skūpstu zemi,
Un tas Dvēseli balto,
Un savas mākslas gribu jūtu,
Kā savu dienu mākslinieks.
P.Džigurs...