Lasītāju receptes

lidoniitisl 2008-05-13

Saldējuma - augļu bole

½ l degvīna
1 ½ l aukstas multiaugļu sulas
1 l vaniļas saldējums
ledus
1 pudele šampanietis
Process: Augļu kompotu aplej ar degvīnu, ļauj vismaz 2 stundas ievilkties (labāk vēsumā). Tad pielej aukstu multiaugļu sulu, pieliek vaniļas saldējumu un ledu. Kad saldējums izkusis (ik pa laikam apmaisi, lai paātrinātu šo procesu), pielej šampanieti un tūlīt cel galdā viesiem. skats bolei ir drusku jocīgs, bet garša - izcila. Var pielikt svaigas piparmētru lapas.

Lai garšo!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Grupa “Nothing Special” piedāvā savu pirmo dziesmu “Taupi” ar Raiņa vārdiem

Ierasts uzskatīt, ka Raiņa dzeja jau sen nogūlusi latviešu literatūras klasikas plauktos un vidusskolu obligātās literatūras klāstā, taču dažas Raiņa rindas, iespējams, šobrīd pateic...