Lasītāju receptes

vera 2008-04-26

Alkoholiskais šokolādes kokteilis

Sastāvdaļas:
50g melnās šokolādes;
¼ glāzes karsa ūdens;
viskijs vai konjaks.

Pagatavošana:
Šokolādi salauž mazos gabaliņos, samaisa ar ūdeni un maisot uzkarsē līdz vārīšnās temperatūrai. Uz glāzi karstās šokolādes ņem apmēram 50 g alkohola, pievieno šokolādes maisījumam un vēl nedadz pakarsē.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Ričards Klaidermans „piepilda” dvēseles (koncerta apskats)

Pasaulē populārākais instrumentālās klaviermūzikas izpildītājs Ričards Klaidermans atkal un atkal iepriecina savus klausītājus un mūzikas atbalstītājus Latvijā....