Lasītāju receptes

Vidusjūras martini

sakura 2007-12-06

Vidusjūras martini

Ingridienti:
Džins- 100ml
Vīnogu ķekars - 1.gab
cukurs-1,5 tējkārotes
bazilika kušķītis
viena limona sula
ledus
Pagatavošana:
Vīnogu ogas, cukuru un baziliku ievietot šeikerā un ar platu vangali saberzt putriņā. Pievienot limona sulu, džinu un ledus, sakratīt labi, izfiltrēt uz Martini pokaliem.
Labu ēstgribas!


Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Man patīk "Džins no pūdeles",tās ir ka pasakā!
06.12.2007. plkst. 11:53
no martini-no party
te jau jāsaka: labu dzertgribu :DDD
06.12.2007. plkst. 11:47

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Izdots grupas Vaidava labāko dziesmu albums!

No šodienas mūzikas ierakstu veikalos un Mp3 mūzikas portālā Doremi.lv ir pieejams leģendārās latviešu astoņdesmito gadu pop roka grupas Vaidava labāko dziesmu albums “Tu būsi vēl”....