1. Zemenes sagriež sīkos gabaliņos, pārkaisa ar cukuru, vaniļas cukuru un uz divām stundām ievieto ledusskapī.
2. Kad sāk izdalīties sula, zemenes liek blenderī un sakuļ ar aukstu
1. Visas sastāvdaļas sakuļ ar blenderi vai virtuves kombainu (apmēram 1 – 2 minūtes). Ja nepieciešams pievieno vēl nedaudz apelsīnu sulas. 2. Šerbertu pilda atdzesētās glāzēs un
1. Ar blenderi sakuļ saldētas zemenes, 1 ēdamkaroti cukura un ½ tasi piena. Ja vēlas, pienu var aizvietot ar jogurtu bez piedevām vai saldējumu. Atdzesētās augstajās glāzēs pilda pirmo
Visas kokteiļa sastāvdaļas samaisiet šeikerī ar ledu. Lejiet "highball" glāzē un pa virsu beriet maltu kanēli. Pasniedziet.
Visas kokteļa sastāvdaļas samaisiet blenderī ar ledu un pasniedziet "highball" glāzē.
Visas kokteiļa sastāvdaļas sakuliet blenderī. Pārlejiet glāzē "Margarita" un dekorējiet ar augļiem. Pasniedziet.
Visas sastāvdaļas sakuliet blenderī un lejiet "highball" glāzē. Dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Pagatavošanas laiks 15 minūtes
Paredzēts 3 personām
Pagatavošanas laiks 10 minūtes
Paredzēts 1 personām
Ogas sagrieziet un lieciet "Margarita" glāzē. Pārējās sastāvdaļas sakuliet blenderī un lejiet glāzē. Dekorējiet ar putukrējuma cepurīti un pasniedziet.
Visas sastāvdaļas lejiet kokteiļglāzē ar ledu un viegli samaisiet. Dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Visas kokteiļa sastāvdaļas sakuliet blenderī ar ledu. Lejiet "highball" glāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Saldējumu, pienu un banānu sakuliet blenderī ar ledu. Iegūto maisījumu lejiet divos šeikeros. Vienai daļai pievienojiet grenadīnu, otrai - "Blue Curasao" un sajauciet. Dzērienu no
Paredzēts 6 personām
Visas sastāvdaļas sakuliet blenderī ar ledu un lejiet kokteiļglāzē. Dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Visas sastāvdaļas sakuliet blenderī ar ledu un lejiet "highball" glāzē. Dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Limonādi un sīrupu sakuliet blenderī un lejiet "highball" glāzē ar ledu. Dekorējiet ar putukrējumu un pasniedziet.
Sulu lejiet "highball" glāzē ar ledu. Pēc tam lejiet limonādi un pa virsu lieciet ogu biezeni. Dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Sīrupu un sulas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar ledu, un sajauciet. Izkāsiet "highball" glāzē un pielejiet toniku. Dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Visas kokteiļa sastāvdaļas sakuliet blenderī ar ledu un lejiet "highball" glāzē. Dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.