Lasītāju receptes

zanjux 2007-08-27

ābolu biezenis

3 kg āboli
300 g cukura
1.5 gl. ūdens
1/2 tējk. kanēlis

Pagatavošana:
Nomizo un smalki sagriež ābolus. Liek katliņā un uzlej ūdeni, vāra, līdz āboli izšķīduši. Tad pievieno cukuru un pavāra 5 minūtes. Beigās pievieno kanēli un vēl maziet maisot pavāra.
Šādu ābolu biezeni nevar glabāt siltumā, toties ir ļoti garšīgs un nav pārbāzts ar kalorijām :)

lai labi garšo.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kika
japamegina!mums majturiba ir jatais akaut kas konservets cerams ka bys garsiigs!a tev garsoja?
10.09.2008. plkst. 20:47

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz sparģeļus, urīns kļūs spilgti dzeltens

Pasākumi

Grupa “Pamatinstinkts” atgriežas ar jaunu dziesmu

Pēc ilgāka pārtraukuma jaunu dziesmu publikas vērtējumam ir nodevusi 90.gadu deju mūzikas leģendas – grupas “Pamatinstinkts” dziedātāja un mūzikas autore Ilze Kalve. Dziesma ir...