Vāji sālīti gurķi

Labāk izmantot nelielas burkas. Gurķus izlasa, nomazgā, pa vidu burkās liek garšvielas, pārlej ar sālījumu. Virspusē liek slogu. Pēc 2-3 dienām gurķi gatavi lietošanai.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Nam, saaliiti gurkiishi. Kas var buut labaaks?
10.08.2008. plkst. 10:12
Es ar nedaudz cukura uzšauju ,,
18.07.2007. plkst. 10:32
Ir garšīgi, es jau nomēģināju.!>>>
28.06.2007. plkst. 15:35
bietite
Uz 1l udens 50 g sals( 2 edamkarotes).Es lieku vel mazliet cukura, bet tas jau ir gaumes jautajums.
08.06.2007. plkst. 13:39
siika
Būtu labi, ja zinātu cik daudz sāls uz kādu ūdens daudzumu jāliek?
07.06.2007. plkst. 20:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Grupa “Nothing special” velta dziesmu kandidātiem!

Slavenā Latvijas pingvīnu grupa “Nothing special” šonedēļ klausītāju vērtējumam nodod savu trešo singlu “Tā tu dzīvo” ar Eduarda Veidenbauma vārdiem. Dziesma ir veltījums visiem...