Vāji sālīti gurķi

Labāk izmantot nelielas burkas. Gurķus izlasa, nomazgā, pa vidu burkās liek garšvielas, pārlej ar sālījumu. Virspusē liek slogu. Pēc 2-3 dienām gurķi gatavi lietošanai.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Nam, saaliiti gurkiishi. Kas var buut labaaks?
10.08.2008. plkst. 10:12
Es ar nedaudz cukura uzšauju ,,
18.07.2007. plkst. 10:32
Ir garšīgi, es jau nomēģināju.!>>>
28.06.2007. plkst. 15:35
bietite
Uz 1l udens 50 g sals( 2 edamkarotes).Es lieku vel mazliet cukura, bet tas jau ir gaumes jautajums.
08.06.2007. plkst. 13:39
siika
Būtu labi, ja zinātu cik daudz sāls uz kādu ūdens daudzumu jāliek?
07.06.2007. plkst. 20:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Sarīkojums „Laika dzirnas”

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja nodaļā Vecpiebalgas pagasta  „Vēveros” notiks Muzeju dienai veltīts tautas tradīciju sarīkojums „Laika dzirnas”....