Vāji sālīti gurķi

Labāk izmantot nelielas burkas. Gurķus izlasa, nomazgā, pa vidu burkās liek garšvielas, pārlej ar sālījumu. Virspusē liek slogu. Pēc 2-3 dienām gurķi gatavi lietošanai.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Nam, saaliiti gurkiishi. Kas var buut labaaks?
10.08.2008. plkst. 10:12
Es ar nedaudz cukura uzšauju ,,
18.07.2007. plkst. 10:32
Ir garšīgi, es jau nomēģināju.!>>>
28.06.2007. plkst. 15:35
bietite
Uz 1l udens 50 g sals( 2 edamkarotes).Es lieku vel mazliet cukura, bet tas jau ir gaumes jautajums.
08.06.2007. plkst. 13:39
siika
Būtu labi, ja zinātu cik daudz sāls uz kādu ūdens daudzumu jāliek?
07.06.2007. plkst. 20:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

Tomasa Kleina un Aivara Brīzes grupas “Leģions” albums jau septembrī

Grupā “Leģions” ir apvienojušies pieci mūziķi, no kuriem trīs agrāk bijuši grupas “Līvi” dalībnieki un kuru vārdi īpašus komentārus neprasa. Tie ir Tomass Kleins, Aivars Brīze...