Marinēti kolrābji

Kolrābjus notīra, nomazgā un sagriež nelielās daļās. Liek vājā etiķūdenī un vāra 5min. Kolrābjus liek caurdurī, atdzesē un liek burkās. Ūdeni ar cukuru un sāli uzvāra, atdzesē, pievieno etiķi un pārlej ar šķidrumu kolrābjus. LIeteicams gatavot nelielās burkās - tad šos dārzeņus var iegūt ar dažādu garšu un aromātu, pievienojot gan dilles, gan ķiploku daiviņas, gan bazilika lapas, gan estragonu. Burkas aizvāko un liek vēsā vietā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Māris Subačs Plakāti un domas

Aizsākot ziemas / pavasara’ 2009 sezonu Svētdienas sarunām muzejā, 11.janvārī plkst. 15:00 filozofiski lakonisko darbu autors Māris Subačs un mākslas zinātniece Elita Ansone aicina visus...