Marinēti kolrābji

Kolrābjus notīra, nomazgā un sagriež nelielās daļās. Liek vājā etiķūdenī un vāra 5min. Kolrābjus liek caurdurī, atdzesē un liek burkās. Ūdeni ar cukuru un sāli uzvāra, atdzesē, pievieno etiķi un pārlej ar šķidrumu kolrābjus. LIeteicams gatavot nelielās burkās - tad šos dārzeņus var iegūt ar dažādu garšu un aromātu, pievienojot gan dilles, gan ķiploku daiviņas, gan bazilika lapas, gan estragonu. Burkas aizvāko un liek vēsā vietā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

THE TIGER LILLIES PAPILDINA POSITIVUS FESTIVĀLA PROGRAMMU

Reiz jau viesojušies Latvijā pirms pāris gadiem, provokatīvie briti atgriežas, lai uzstātos šā gada Positivus festivālā Salacgrīvā un iepriecinātu daudzus savas daiļrades cienītājus....