Sālīti aromātiski gurķi

Komentāri (6) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
klukste
Es ar šādu 3 x pārliešanu pēdējā laikā gatavoju gurķus priekš ziemas: uzleju vārošu sālsūdeni un nākošā dienā,kad atdzisis,uzvāru atkal un uzleju. Un tā 3 x. Pēdējā reizē burkai uzvalcēju metāla vāciņu un man sanākuši skābēti gurķīši. Dzīvoklī stāv līdz pat pavasarim. Es tikai tagad esmu aizmirsusi, kurā mēnesī tas viss ir jāskābē,lai iznāktu kraukšķīgi:jaunā vai vecā? Ar kāpostiem ir tieši tāpat. Vienā mēnesī iznāk kraukšķīgi kāposti, otrā - pamīksti vārīšanai,bet vienādi garšīgi ir abejādi.
16.07.2009. plkst. 14:00
Izmēģināju. Gurķīši sanāca makten labi. (: Kas var būt labāks par šo. ;) Super! mmm..
05.09.2008. plkst. 16:49
acs
Es pēc 3 dienu pastāvēšanas burkā sālsūdenī- noleju to , uzvāru un leju virsū ,lieku vāku un uz pagrabu.Garšīgi sakāk.Protams garšvielas, sāli 2 ēdamkarotes uz litru.
29.07.2008. plkst. 11:34
klasiskā
baigi labie....kraukšķīgi!
11.12.2007. plkst. 19:02
Jā , ar mārrutkiem jābūt ļoti uzmanīgiem , jo tad var arī neiznākt aromātiski tie gurķi ,,
18.07.2007. plkst. 10:31
nu nez vai pēc divu nedēļu stāvēšanas, būtu prātīgi to visu aizvākot un glabāt. Šādas receptes paredzētas "ātrai" lietošanai nevis ilgstošai glabāšanai. Pēc pieredzes- mārrutki iŗ tik pat viltīgi kā asās piparu pākstītes, visu viegli sabojāt pārdozējot, ja vien neesat patiesi ugunīgu ēdienu cienītājs. :D
10.07.2007. plkst. 12:28

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Visvairāk Coca – Cola uz vienu iedzīvotāju tiek patērēta Islandē

Pasākumi

Filips Kirkorovs 25 gadu laikā 25. reizi Latvijā

13. martā, savas 25 gadu karjeras laikā, 25. reizi Latvijā viesojās viena no Krievijas skandalozākajām popzvaigznēm – Filips Kirkorovs. Šoreiz mākslinieks nebija viens, viņam līdzi gan...