Sālīti aromātiski gurķi

Komentāri (6) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
klukste
Es ar šādu 3 x pārliešanu pēdējā laikā gatavoju gurķus priekš ziemas: uzleju vārošu sālsūdeni un nākošā dienā,kad atdzisis,uzvāru atkal un uzleju. Un tā 3 x. Pēdējā reizē burkai uzvalcēju metāla vāciņu un man sanākuši skābēti gurķīši. Dzīvoklī stāv līdz pat pavasarim. Es tikai tagad esmu aizmirsusi, kurā mēnesī tas viss ir jāskābē,lai iznāktu kraukšķīgi:jaunā vai vecā? Ar kāpostiem ir tieši tāpat. Vienā mēnesī iznāk kraukšķīgi kāposti, otrā - pamīksti vārīšanai,bet vienādi garšīgi ir abejādi.
16.07.2009. plkst. 14:00
Izmēģināju. Gurķīši sanāca makten labi. (: Kas var būt labāks par šo. ;) Super! mmm..
05.09.2008. plkst. 16:49
acs
Es pēc 3 dienu pastāvēšanas burkā sālsūdenī- noleju to , uzvāru un leju virsū ,lieku vāku un uz pagrabu.Garšīgi sakāk.Protams garšvielas, sāli 2 ēdamkarotes uz litru.
29.07.2008. plkst. 11:34
klasiskā
baigi labie....kraukšķīgi!
11.12.2007. plkst. 19:02
Jā , ar mārrutkiem jābūt ļoti uzmanīgiem , jo tad var arī neiznākt aromātiski tie gurķi ,,
18.07.2007. plkst. 10:31
nu nez vai pēc divu nedēļu stāvēšanas, būtu prātīgi to visu aizvākot un glabāt. Šādas receptes paredzētas "ātrai" lietošanai nevis ilgstošai glabāšanai. Pēc pieredzes- mārrutki iŗ tik pat viltīgi kā asās piparu pākstītes, visu viegli sabojāt pārdozējot, ja vien neesat patiesi ugunīgu ēdienu cienītājs. :D
10.07.2007. plkst. 12:28

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

„Lielā Kristapa” filmas uz brīvdabas ekrāna Cēsīs!

Piektdien, 29.augustā Cēsu Pils dārzā cēsnieki un pilsētas viesi tiek aicināti apmeklēt vasaras pēdējo brīvdabas kino nakti, kuras programmu pirmo reizi veido trīs kino seansi. Uz...