Korejiešu kāposti

Kāpostus un burkānus sarīvē, samaisa ar sīki sasmalcinātu ķiploku. Liek burkās, pārlej ar karstu marinādi un aizvāko. Pēc atdzesēšanas liek vēsā vietā. Marinādes pagatavošana - ūdeni ar garšvielām uzvāra, pielej etiķi un eļļu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Soila
Liekas ļoti vienkārša recepte. Un jākarsē nav nemaz? Vai vēsā vieta būtu ledusskapis?
26.08.2009. plkst. 13:27

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 14. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Rihanna Latvijā

17. martā Arēna Rīga hallē uzstājās viena no populārākajām un vizuāli pievilcīgākajām popmūzikas/ r&b zvaigznēm – Rihanna....