Korejiešu kāposti

Kāpostus un burkānus sarīvē, samaisa ar sīki sasmalcinātu ķiploku. Liek burkās, pārlej ar karstu marinādi un aizvāko. Pēc atdzesēšanas liek vēsā vietā. Marinādes pagatavošana - ūdeni ar garšvielām uzvāra, pielej etiķi un eļļu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Soila
Liekas ļoti vienkārša recepte. Un jākarsē nav nemaz? Vai vēsā vieta būtu ledusskapis?
26.08.2009. plkst. 13:27

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

PRĀTA VĒTRA PREZENTĒ JAUNU SINGLU UN VIDEO KLIPU

Trešdien, 17.jūnijā, vieni no Positivus festivāla galvenajiem māksliniekiem – grupa Prāta Vētra radiostacijām nodos savu jauno singlu „Bēdz” no albuma „Tur kaut kam ir jābūt” un...