Skābēti kāposti armēņu gaumē

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Daiga
Nesaprotu vienu lietu! Kur var uzliet tik daudz marinādes, ja kāpostu sula pati jau ir tik daudz, ka iet pāri malām! Tikko ieskābēju, bet nu jāgaida, kamēr sula samazināsies. Receptē nav teikts, ka sāls jāber kārtojot, es tomēr mazliet bēru, citādi tagad kāposti būtu galīgi bez sāls.
10.08.2009. plkst. 13:28
zigis
Jā, ko līdzīgu arī skābē tur Armēnijā. Garšo ļoti labi. Redzēju vairākus variantus, bietes gan nemanīju. Vēl var pielikt paprikas pākstis un gurķus. Pamatā ir kāposti un zaļumi. To ko armēnijā sauc par kinzu, pie mums par koriandru. Arī oregano var izaudzēt pie mums, šeit to sauc par raudeni. Es visvairāk brīnījos par dažām veselām kāpostu galviņām. Ticiet, tie tiešām garšo labi!
05.02.2008. plkst. 09:57

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

Izstāde „Video: Diseldorfa/Rīga”

No 28. maija līdz 29. jūnijam Andrejsalas Korpusu cehā ir apskatāma Laikmetīgās mākslas centra un Diseldorfas mākslas kuratora Gunāra Frīla (Gunnar Friel) kopīgi rīkota izstāde Video:...