Marinēti kāposti

Kāpostus notīra, izgriež kāta daļu, sarīvē. Viegli izrīvē ar sāli un nospiež. Kāpostus pārliek burkā un pārlej ar atdzesētu marinādi. 

Marinādes pagatavošana - samaisa ūdeni ar etiķi un pievieno cukuru, smaržīgos piparus, lauru lapas un krustnagliņas. Uzvāra.

Burku aiztaisa un noliek vēsā vietā. Pēc 5-6dienām kāposti ir gatavi. Izmanto kā auksto uzkodu vai kā garnējumu. 

 

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Lita
Kā saprast ,izrīvē ar sāli???
12.12.2013. plkst. 16:22
Mmm, marineeti kaapostinji!
13.08.2008. plkst. 16:40
shie ir baigi labie!
22.07.2007. plkst. 12:46
Šitie man izdodas vareni !,
18.07.2007. plkst. 10:27
Kādreiz es ar tādu gatavoju un izdarīju secinājumu, ka kāpostus nedrīkst ņemt no jaunās ražas, tikai no vecās.
02.07.2007. plkst. 14:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Tomasa Kleina un Aivara Brīzes grupas “Leģions” albums jau septembrī

Grupā “Leģions” ir apvienojušies pieci mūziķi, no kuriem trīs agrāk bijuši grupas “Līvi” dalībnieki un kuru vārdi īpašus komentārus neprasa. Tie ir Tomass Kleins, Aivars Brīze...