Marinēti kāposti

Kāpostus notīra, izgriež kāta daļu, sarīvē. Viegli izrīvē ar sāli un nospiež. Kāpostus pārliek burkā un pārlej ar atdzesētu marinādi. 

Marinādes pagatavošana - samaisa ūdeni ar etiķi un pievieno cukuru, smaržīgos piparus, lauru lapas un krustnagliņas. Uzvāra.

Burku aiztaisa un noliek vēsā vietā. Pēc 5-6dienām kāposti ir gatavi. Izmanto kā auksto uzkodu vai kā garnējumu. 

 

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Lita
Kā saprast ,izrīvē ar sāli???
12.12.2013. plkst. 16:22
Mmm, marineeti kaapostinji!
13.08.2008. plkst. 16:40
shie ir baigi labie!
22.07.2007. plkst. 12:46
Šitie man izdodas vareni !,
18.07.2007. plkst. 10:27
Kādreiz es ar tādu gatavoju un izdarīju secinājumu, ka kāpostus nedrīkst ņemt no jaunās ražas, tikai no vecās.
02.07.2007. plkst. 14:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 14. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mikroviļņi tika izgudroti pēc tam, kad zinātnieks nogāja gar radara lampu un šokolāde izkusa viņa kabatā

Pasākumi

Izstāde „Bērns ar eņģeli devās ceļā...”

No 15. aprīļa līdz 16. maijam Latgales Kultūrvēstures muzeja Izstāžu nama Mazajā zālē (Atbrīvošanas alejā 100a, Rēzeknē) skatāma J.Soikāna Ludzas mākslas skolas (JSLMS) audzēkņu...