Marinēti kāposti

Kāpostus notīra, izgriež kāta daļu, sarīvē. Viegli izrīvē ar sāli un nospiež. Kāpostus pārliek burkā un pārlej ar atdzesētu marinādi. 

Marinādes pagatavošana - samaisa ūdeni ar etiķi un pievieno cukuru, smaržīgos piparus, lauru lapas un krustnagliņas. Uzvāra.

Burku aiztaisa un noliek vēsā vietā. Pēc 5-6dienām kāposti ir gatavi. Izmanto kā auksto uzkodu vai kā garnējumu. 

 

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Lita
Kā saprast ,izrīvē ar sāli???
12.12.2013. plkst. 16:22
Mmm, marineeti kaapostinji!
13.08.2008. plkst. 16:40
shie ir baigi labie!
22.07.2007. plkst. 12:46
Šitie man izdodas vareni !,
18.07.2007. plkst. 10:27
Kādreiz es ar tādu gatavoju un izdarīju secinājumu, ka kāpostus nedrīkst ņemt no jaunās ražas, tikai no vecās.
02.07.2007. plkst. 14:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai

Latvijas skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) paziņo, ka  ir apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai. LaMPA...