Ātri skābēti kāposti

Kāpostus notīra, izgriež kāta daļu, sarīvē un liek burkā vai citā nerūsējošā traukā. Pārkaisa ar sarīvētiem burkāniem un sāli. Pārlej ar aukstu vārītu ūdeni tā, lai tas būtu 4-6cm virs kāpostiem.

Pārklāj ar audumu un atstāj istabas temp. 3 dienas. Šajā laikā 6-8 reizes izmaisa ar koka lāpstiņu. Pēc 3 dienām daļu sulas nolej, tajā izkausē cukuru un lej atpakaļ kāpostos. Trauku aiztaisa un liek aukstumā. Pēc 1-2 dienām kāposti ir gatavi.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Gardi!
03.10.2007. plkst. 19:13
garshiigi tie skaabeetie kaapstinji!
22.07.2007. plkst. 12:45

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Grupas “a-ha” solists Mortens Harkets atgriežas ar jaunu albumu

Norvēģu grupas “a-ha” līderis Mortens Harkets pēc 12 gadu pārtraukuma izdevis savu otro solo albumu “Letter From Egypt”....