Ātri skābēti kāposti

Kāpostus notīra, izgriež kāta daļu, sarīvē un liek burkā vai citā nerūsējošā traukā. Pārkaisa ar sarīvētiem burkāniem un sāli. Pārlej ar aukstu vārītu ūdeni tā, lai tas būtu 4-6cm virs kāpostiem.

Pārklāj ar audumu un atstāj istabas temp. 3 dienas. Šajā laikā 6-8 reizes izmaisa ar koka lāpstiņu. Pēc 3 dienām daļu sulas nolej, tajā izkausē cukuru un lej atpakaļ kāpostos. Trauku aiztaisa un liek aukstumā. Pēc 1-2 dienām kāposti ir gatavi.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Gardi!
03.10.2007. plkst. 19:13
garshiigi tie skaabeetie kaapstinji!
22.07.2007. plkst. 12:45

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Coca – Cola sākotnēji bija zaļā krāsā

Pasākumi

Bobs Dilans izdod jaunu albumu

No 27.aprīļa Latvijā pieejams mūzikas izdevniecības “Sony BMG” izdotais mūziķa Boba Dilana (Bob Dylan) jaunākais studijas albums "Together Through Life"....