Ātri skābēti kāposti

Kāpostus notīra, izgriež kāta daļu, sarīvē un liek burkā vai citā nerūsējošā traukā. Pārkaisa ar sarīvētiem burkāniem un sāli. Pārlej ar aukstu vārītu ūdeni tā, lai tas būtu 4-6cm virs kāpostiem.

Pārklāj ar audumu un atstāj istabas temp. 3 dienas. Šajā laikā 6-8 reizes izmaisa ar koka lāpstiņu. Pēc 3 dienām daļu sulas nolej, tajā izkausē cukuru un lej atpakaļ kāpostos. Trauku aiztaisa un liek aukstumā. Pēc 1-2 dienām kāposti ir gatavi.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Gardi!
03.10.2007. plkst. 19:13
garshiigi tie skaabeetie kaapstinji!
22.07.2007. plkst. 12:45

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Bez ūdens cilvēks var izdzīvot vidēji 11 dienas

Pasākumi

Ozoliņa filmai pievienojas vēl viens Holivudas aktieris

Režisora Mika Ozoliņa pilnmetrāžas mākslas filmas “3 of Us” aktieru ansamblim pievienojies ASV plaši pazīstamais afroamerikāņu komiķis Dīrejs Deiviss (DeRay Davis)....