Ikri no ķirbja ar baklažāniem un tomātiem

Ikri no ķirbja ar baklažāniem un tomātiem

Ķirbjus nomizojiet, atdaliet sēklas un sarīvējiet uz rīves. Baklažānus nomizojiet un vāriet vai cepiet, līdz tie kļūst mīksti. Tomātus sagrieziet aplīšos un apcepiet eļļā. Dārzeņus sajauciet, pievienojiet sāli un piparus un apberiet ar ķiplokiem. Tad sautējiet ar uzliktu vāku 40 min. Uzreiz lieciet sagatavotajās burciņās. Virsū lieciet vāku un sterilizējiet - puslitra burciņas 15 min, litra burciņas - 20 min.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
austra
Loti garsigi
16.09.2010. plkst. 12:18
Nu ļoti garšīgi...
24.09.2008. plkst. 20:01
man nekad nesanāk tik labi kā Gunny mammai! Mācīties un mācīties! :(
13.07.2008. plkst. 11:23
ļoti veselīgs ēdieniņš ,,,
18.04.2008. plkst. 11:18
Te gan ir padaudz tā darba ,,
18.07.2007. plkst. 10:33

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 16. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Aisha startē ar jaunu dziesmu pustumsā…

Šonedēļ radiostacijās nonāks dziedātājas Aishas jaunais radio singls “Dziesma pustumsā”....