Romiešu lapas ar apceptām šitaki sēnēm un kurkumā turētām tīģergarneļu astēm

Romiešu lapas ar apceptām šitaki sēnēm un kurkumā turētām tīģergarneļu astēm

Īpašs ēdiens – īpašai dienai.

Nepieciešamās sastāvdaļas


100 g romiešu lapas
50 g šitaki sēnes
100 g tīģergarneles
30 g austermērce
10 g sāls
1 g pipari
50 g apelsīnu sīrups

Pagatavošana

Lapas lielos gabalos kārto uz šķīvja.
Šitaki sēnēm uzkarsē pannu, pielej mazliet eļļu.
Liek cepties un pielej mazliet austermērci.
Cep 2 – 3 minūtes un tad pārber pāri lapām.
Tīģergarneles pārkaisa ar garšvielām, kurkumu, pipariem, sāli un pievieno nedaudz apelsīnu sīrupu. Cep uz pannas līdz zeltaini brūnas un liek uz šķīvja. Gatavotam ēdienam pārlej nedaudz apelsīnu sīrupu.


Untitled 14.jpg - 94.01 KBRecepte tapusi sadarbībā ar muzikālo restorānu „Fīlings” un šefpvarāru Andri Eisaku.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kas ir šitaki sēnes?
15.02.2009. plkst. 22:08

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

LNO aktualitātes 2009.gada janvārī

No 16. līdz 20. janvārim LNO operas trupa viesosies Luksemburgas Lielajā teātrī, kur sadarbībā ar Luksemburgas Filharmonisko orķestri rādīs LNO izrādi Pīķa dāma. Galvenajās lomās –...