Romiešu lapas ar apceptām šitaki sēnēm un kurkumā turētām tīģergarneļu astēm

Romiešu lapas ar apceptām šitaki sēnēm un kurkumā turētām tīģergarneļu astēm

Īpašs ēdiens – īpašai dienai.

Nepieciešamās sastāvdaļas


100 g romiešu lapas
50 g šitaki sēnes
100 g tīģergarneles
30 g austermērce
10 g sāls
1 g pipari
50 g apelsīnu sīrups

Pagatavošana

Lapas lielos gabalos kārto uz šķīvja.
Šitaki sēnēm uzkarsē pannu, pielej mazliet eļļu.
Liek cepties un pielej mazliet austermērci.
Cep 2 – 3 minūtes un tad pārber pāri lapām.
Tīģergarneles pārkaisa ar garšvielām, kurkumu, pipariem, sāli un pievieno nedaudz apelsīnu sīrupu. Cep uz pannas līdz zeltaini brūnas un liek uz šķīvja. Gatavotam ēdienam pārlej nedaudz apelsīnu sīrupu.


Untitled 14.jpg - 94.01 KBRecepte tapusi sadarbībā ar muzikālo restorānu „Fīlings” un šefpvarāru Andri Eisaku.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kas ir šitaki sēnes?
15.02.2009. plkst. 22:08

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Greipfrūtu smarža vidēja vecuma sievieti padarīs vīrieša uztverē par 10 gadiem jaunāku. Šis efekts gan nedarbosies otrādi – vīriešiem, kas smaržo pēc greipfrūta, sievietes uztveri neietekmēs nekādā veidā

Pasākumi

Pavasara saulgrieži – Lieldienas

Izsenis, dzīvodams ar dabu un pats būdams dabas sastāvdaļa, cilvēks bija saistīts ar dabā un dvēselē notiekošajiem procesiem, sevišķi ar sauli, kas nosaka gadalaiku maiņas un līdz ar to...