Piparota jaunlopa filejas šķēle ar dedzinātu papriku, karamelizētu fenheli un nedaudz apceptu Foie gras

Komentāri (3) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Edmens
fenhelis... yuchhhhhh..... vot nu kas nu var sabojāt visu garšas baudu man... Varbūt nemāku pagatavot, bet līdz šim jebkura fenhelizācija man atsit ēstgribu...
08.06.2010. plkst. 20:10
neo
blja, ustaisi pats, seedmiizi:D Zakjis blja
01.01.2010. plkst. 17:54
zakis
vai tādu vispār var bildēt... nu nav smuki ...piedod man...
15.02.2009. plkst. 08:53

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra izrādēm septembrī un oktobrī

9. jūnijā sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra izrādēm septembrī un oktobrī, kuru vidū arī trīs pirmizrādes, kā arī Jāņa Petera jubilejas koncerts un Jāņa Lūsēna...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0