Piparota jaunlopa filejas šķēle ar dedzinātu papriku, karamelizētu fenheli un nedaudz apceptu Foie gras

Komentāri (3) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Edmens
fenhelis... yuchhhhhh..... vot nu kas nu var sabojāt visu garšas baudu man... Varbūt nemāku pagatavot, bet līdz šim jebkura fenhelizācija man atsit ēstgribu...
08.06.2010. plkst. 20:10
neo
blja, ustaisi pats, seedmiizi:D Zakjis blja
01.01.2010. plkst. 17:54
zakis
vai tādu vispār var bildēt... nu nav smuki ...piedod man...
15.02.2009. plkst. 08:53

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Izstāde „Video: Diseldorfa/Rīga”

No 28. maija līdz 29. jūnijam Andrejsalas Korpusu cehā ir apskatāma Laikmetīgās mākslas centra un Diseldorfas mākslas kuratora Gunāra Frīla (Gunnar Friel) kopīgi rīkota izstāde Video:...