Piparota jaunlopa filejas šķēle ar dedzinātu papriku, karamelizētu fenheli un nedaudz apceptu Foie gras

Komentāri (3) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Edmens
fenhelis... yuchhhhhh..... vot nu kas nu var sabojāt visu garšas baudu man... Varbūt nemāku pagatavot, bet līdz šim jebkura fenhelizācija man atsit ēstgribu...
08.06.2010. plkst. 20:10
neo
blja, ustaisi pats, seedmiizi:D Zakjis blja
01.01.2010. plkst. 17:54
zakis
vai tādu vispār var bildēt... nu nav smuki ...piedod man...
15.02.2009. plkst. 08:53

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Japānas krāsa un forma

Mikihiko Kuobaši: „Japāna ir ļoti īpaša zeme, jo, kā zināms, tā ir samērā gara sala, kas ģeogrāfiski novietota virzienā no ziemeļiem uz dienvidiem ar ļoti atšķirīgām...