"Raušu meistara" īpašā mīlestības torte

"Raušu meistara" īpašā mīlestības torte

Nepieciešamās sastāvdaļas

23 olas
500 g cukurs
200 g milti
400 g sviests
1 g vanilīns
ķiršu ievārījums

Pagatavošana


Biskvīts:
Traukā puto 20 olas, pievieno 200 gramus cukuru. Kad olas saputojušās (aptuveni 3 reizes palielinājušās apjomā), tad ar karoti iemaisa 150gramus miltus. Cep aptuveni 10 min. 210 grādu temperatūrā.

Pildījums: vārītais vaniļas krēms
Ūdens peldē - traukā ar ūdeni - ievieto trauku, kurā ir samaisīts: 300grami cukurs, 50grami milti, 3 olas. Maisot karsē līdz masa sabiezējusi. Atdzesē!!!

Krēmu pagatavošana:
Iegūto masu saputo ar 400 gramiem sviestu un 1gramu vanilīnu.

Gatavo biskvītu izgriež sirsniņas formā. Starp kārtām smērē ķiršu pildījumu un saputoto krēmu. Virsu dekorē ar ķiršu ievārījumu. Pasniedz ar šampanieti, kafiju vai labu vīnu.

Untitled 8.jpg - 222.72 KBRecepte tapusi sadarbībā ar konditoreju „Raušu meistars”.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
au
garšīgākā torte, ko savā dzīvē esmu baudījusi.
06.02.2012. plkst. 12:59
Cik?
23 OLAS?
07.06.2010. plkst. 22:12

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Dziedātājai Milēnei Fārmerei jauns albums “Point de Suture”

Leģendārā franču dziedātāja Milēne Fārmere (Mylene Farmer) izdevusi savu septīto studijas albumu “Point de Suture” (“Šuve”), kas Latvijā pieejams no 12.septembra....