Mārtiņa Sirmā Mārtiņdienas recepte (Krāsnī cepti dārzeņi)

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
paka
man arī! viņa ēdieni ir tik ņamīgi, esmu mēģinājusi gandrīz visus. nav kā tas tanne uz TV3. visur tik piemin seksu!
27.03.2011. plkst. 12:50
MAN JAU VISPāR PATīK TAS MāRTIņš ,VIņš TIK DABISKS VIENKāRšS,UN VEL LABI GATAVO!
10.11.2008. plkst. 09:00

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Jazz for inspiration

29.05. – 10.07. katru piektdienu 19.30. Latviešu biedrības namā...