Rigatoni Regina

Rigatoni Regina

Itāļu pastu mīl kaislīgi dēļ tās saldā aromāta, karstās dvesmas, formas daudzveidības un smalkās elastības. Gara vai īsa, tieva vai plata, vienkārša vai krāsaina...Pasta spēj savaldzināt ikvienu un daudzu gadsimtu garumā tā paliek itāļu gardēžu favorīte.

Šoreiz iesakām Tev pagatavot pastu no itāļu restorāna „Il Patio” recepšu krājuma.

Sastāvdaļas

  • 150 g pasta „Rigatoni” 150 g
  • sarkanā un zaļā paprika, kopā aptuveni100 g
  • 60 g kūpināts zutis
  • 10 g mērce (Creme di Balsamico)
  • sāls un pipari pēc garšas
  • olīveļļa

Pagatavošana

Pagatavošanas laiks 30 minūtes. Paredzēts 1 personai.

Papriku cep uz pannas aptuveni 2 minūtes, pievieno piparus, sāli pēc garšas un pastu „Rigatoni”, pārlej ar mērci un cep vēl 3 minūtes. Liek uz šķīvja, pārklāj ar strēmelītēs sagrieztu zuti. Gatavu pārlej nedaudz ar balzamiko mērci.

image008.jpg - 122 KBRecepte tapusi sadarbībā ar „Il Patio” šefpavāru Sergeju Ivčenko.

Buon Appetito!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Par alus „izgudrotāju” ēģiptieši uzskatīja dievu Ozīrisu – pazemes pasaules pavēlnieku.

Pasākumi

POSITIVUS FESTIVĀLĀ ARĪ KINO PROGRAMMA

Par neatņemamu Positivus festivāla sastāvdaļu ir kļuvusi kino „skatuve”. Arī šogad kāpās pie jūras tiks izveidota īpaša Balsam Club kinozāle, kurā kino gardēžus priecēs Future...