Rigatoni Regina

Itāļu pastu mīl kaislīgi dēļ tās saldā aromāta, karstās dvesmas, formas daudzveidības un smalkās elastības. Gara vai īsa, tieva vai plata, vienkārša vai krāsaina...Pasta spēj savaldzināt ikvienu un daudzu gadsimtu garumā tā paliek itāļu gardēžu favorīte.
Šoreiz iesakām Tev pagatavot pastu no itāļu restorāna „Il Patio” recepšu krājuma.
Sastāvdaļas
- 150 g pasta „Rigatoni” 150 g
- sarkanā un zaļā paprika, kopā aptuveni100 g
- 60 g kūpināts zutis
- 10 g mērce (Creme di Balsamico)
- sāls un pipari pēc garšas
- olīveļļa
Pagatavošana
Pagatavošanas laiks 30 minūtes. Paredzēts 1 personai.
Papriku cep uz pannas aptuveni 2 minūtes, pievieno piparus, sāli pēc garšas un pastu „Rigatoni”, pārlej ar mērci un cep vēl 3 minūtes. Liek uz šķīvja, pārklāj ar strēmelītēs sagrieztu zuti. Gatavu pārlej nedaudz ar balzamiko mērci.Recepte tapusi sadarbībā ar „Il Patio” šefpavāru Sergeju Ivčenko.
Buon Appetito!