Rigatoni Regina

Rigatoni Regina

Itāļu pastu mīl kaislīgi dēļ tās saldā aromāta, karstās dvesmas, formas daudzveidības un smalkās elastības. Gara vai īsa, tieva vai plata, vienkārša vai krāsaina...Pasta spēj savaldzināt ikvienu un daudzu gadsimtu garumā tā paliek itāļu gardēžu favorīte.

Šoreiz iesakām Tev pagatavot pastu no itāļu restorāna „Il Patio” recepšu krājuma.

Sastāvdaļas

  • 150 g pasta „Rigatoni” 150 g
  • sarkanā un zaļā paprika, kopā aptuveni100 g
  • 60 g kūpināts zutis
  • 10 g mērce (Creme di Balsamico)
  • sāls un pipari pēc garšas
  • olīveļļa

Pagatavošana

Pagatavošanas laiks 30 minūtes. Paredzēts 1 personai.

Papriku cep uz pannas aptuveni 2 minūtes, pievieno piparus, sāli pēc garšas un pastu „Rigatoni”, pārlej ar mērci un cep vēl 3 minūtes. Liek uz šķīvja, pārklāj ar strēmelītēs sagrieztu zuti. Gatavu pārlej nedaudz ar balzamiko mērci.

image008.jpg - 122 KBRecepte tapusi sadarbībā ar „Il Patio” šefpavāru Sergeju Ivčenko.

Buon Appetito!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Andris Ērglis: „Mans albums nav šlāgeris”

26. martā „MicRec” bārā tika prezentēts dziedātāja Andra Ērgļa pirmais soloalbums „Sirdspuksti”.

Prezentācijas pasākumā mākslinieks izpildīja dziesmas no jaunā albuma,...