Dorado sarkanvīna mērcē

Dorado sarkanvīna mērcē

Dorado nedaudz iemarinē ar sāli, pipariem, citronu sulu, olīveļļu un rozmarīnu.

Liek cepeškrāsnī un apcep kopā ar dārzeņiem līdz zivs gatava.

Beigās pievieno glāzi sarkanvīna.

Recepte tapusi sadarbībā ar restorānu "Pētergailis" un tā šefpavāru Uģi Bērziņu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pērles izkūst etiķi

Pasākumi

Bauskas ģimeņu stiprināšanas un atbalsta projekta izvērtējums

Šodien Bauskā prezentēs Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas „Ģimeņu stiprināšanas un atbalsta” projektā paveikto. Trīs gadu laikā projekta speciālisti atbalstu snieguši vairāk...