Ananāss mandeļu kažokā

Ananāss mandeļu kažokā

Ananāsu sagriež 1cm. biezās šķēlēs, nogriež miziņu un izņem serdeni.

Ananāsu apmērcē olā un apviļā mandeļu skaidiņās.

Liek uz pannas sakarsētā eļļā,cep no abām pusēm līdz mandeļu skaidiņas kļūst zeltaini brūnas.

Šķīvi dekorē pēc saviem ieskatiem un tā brīža izjūtām.

Recepte tapusi sadarbībā ar restorānu "Pētergailis" un tā šefpavāru Uģi Bērziņu.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
evija
un,kur palika pūdercukurs,Uģi? :D
20.05.2010. plkst. 18:11
Skatos uz tiem jaukajiem edienu noformejumiem - gan pats ediens neparasts, gan ari ta izkartojums uz skivja ir vesela maksla!
18.10.2008. plkst. 20:28

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Manic Street Preachers šogad sola jaunu albumu

Lieliskā, pasaules slavu ieguvusī grupa Manic Street Preachers, kas jau pavisam drīz – 18.jūlijā – uzstāsies Positivus AB Festivālā Salacgrīvā, sola, ka jau šogad pie klausītājiem...