Karstvīnā marinēts lasis ar rukola salātiem, ceptiem ķiršu tomātiem un vasabi pastas mērcē

Karstvīnā marinēts lasis ar rukola salātiem,  ceptiem ķiršu tomātiem un vasabi  pastas mērcē

Laša filejas pagatavošana

Karstvīnu, balzamiko etiķi, cukuru un sāli vāra. Atdzesē un pārlej pāri laša filejai.

Salātu pagatavošana 

Salātus samaisa kopā ar svaigiem mango gabaliņiem.

Vasabi mērces pagatavošana

Vasabi pastu (veikalā nopērkama 43 g paciņa) samaisa ar 300 g olīveļas, pievieno laima sulu un sāli.

 
Ķiršu tomātu cepšana

Katliņā ielej olīveļļu  (300 g), pievieno vienu uz pusēm pārgrieztu ķiploku, timiānu vai rozmarīnu. Visu uzakarsē. Karstajā maisījumā iemērc ķiršu tomātus un pēc pāris sekundēm izņem ārā.

Eļļu pēc tam varēsiet izmantot arī citu ēdienu pagatavošanai.

Visu dekorē uz šķīvja.

Recepte tapusi sadarbībā ar restorānu "Steiku haoss" un tā šefpavāru Raimondu Tempelfeldu.

 


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

Atkārtoti izdots Igo dziesmu albums “Bet dzīvē viss ir savādāk”

Atkārtoti izdots 1999.gadā ierakstītais Igo albums “Bet dzīvē viss ir savādāk”, kuru pats dziedātājs un arī daudzi latviešu mūzikas pazinēji pamatoti uzskata par vienu no...