Sautēts brieža šķiņķis ar dārzeņiem

Sautēts brieža šķiņķis ar dārzeņiem

Briedi, sautētu baltvīnā ar zaļajiem pipariem, kanēli, piparmētrām, zvaigžņu anīsu, burkāniem un sīpoliem, iztvaicē krāsnī apmēram 1,5 - 2 stundas.

Apcep garšvielas (cukini, tomāts, paprika) un pārklāj pār izsautēto briedi.

Mērces pagatavošana:

Sviestā apgrauzdē miltus, pievieno brieža buljonam. Var pievienot arī garšvielas, taču sautējot briedi jau būsiet likuši klāt garšvielas, kas jau tāpat radīs specifisku garšu. Tāpēc garšvielas varat arī nepievienot.

Recepte tapusi sadarbībā ar restorāna "Stender's osta" šefpavāru Ingemāru Šmitu. 


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Bauskas ģimeņu stiprināšanas un atbalsta projekta izvērtējums

Šodien Bauskā prezentēs Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas „Ģimeņu stiprināšanas un atbalsta” projektā paveikto. Trīs gadu laikā projekta speciālisti atbalstu snieguši vairāk...