Kur pazūd vitamīni, gatavojot ēdienu?

Komentāri (9) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nja, ir ta, ka pagatavots nav tik bagatigs kā svaigs
03.11.2007. plkst. 16:41
Es plānāku miziņu un mēģinu tvaicēt ,
27.09.2007. plkst. 21:16
Varīšanas vietā dārzeņus labāk tvaicēt, ja gribas saglabāt vairāk vitamīnu.
26.09.2007. plkst. 14:57
napazaudēsim tak pa ceļam tos vajadzīgos vitamīnus ,
09.08.2007. plkst. 08:41
Padomi tiešām labi un noderīgi .
31.07.2007. plkst. 19:02
bet vitamīni A, D, K, E jāsajauc ar taukvielām, jo vislabāk uzņemami ar taukiem, jo ir taukos šķīstošie vitamīni.
31.07.2007. plkst. 11:31
man daļa dzirdēta,daļa - nē. bet padomi - labi.
28.06.2007. plkst. 14:39
es ar visu sho jav esmu dzirdejusi, bet tiem kas nav ljoti pamacoshi!
20.06.2007. plkst. 21:08
Sen dzirdēts tas viss... mani vecmamma no pašas bērnības tā mācīja... :)
18.06.2007. plkst. 11:49

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Skaņu, ko dzirdat „krakšķinot” pirkstus, patiesībā ir skaņa, ko pārplīstot rada slāpekļa burbuļi

Pasākumi

Vasarā notiks plaša Brīvdabas koncertu programma Vērmanes dārzā

4. jūnijā sāksies regulāra Vasaras Brīvdabas koncertu programma Vērmanes dārzā, kas dos iespēju no jūnija līdz augustam bezmaksas apmeklēt mūzikas koncertus un zaļumballes vienā no...