Apbur mani

Apbur mani

Krāsains, gards un atspirdzinošs kokteilis īpašiem gadījumiem.

Nepieciešamās sastāvdaļas


25 g gaišais rums
25 g Triple sec
75 g ananāsu sula
75 g apelsīnu sula
10 g grenadīna sīrups

Pagatavošana

Glāzē ieliek sasmalcinātu ledu un pa virsu uzlej minētās sastāvdaļas, kuras iepriekš šeikerī tiek samaisītas. Pa virsu uzlej grenadīna sīrupu.

Untitled 4.jpg - 100.85 KBRecepte tapa sadarbībā ar muzikālo krodziņu „Čau, Rasma” un tā bārmeni Miku Strazdiņu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Dimitrijs (Djima)
baigi labs
11.03.2009. plkst. 12:15

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 23. martā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Katra alkohola molekula ir mazāka par metra miljardo daļu un sastāv no dažiem skābekļa, oglekļa un ūdeņraža atomiem

Pasākumi

Ceļojoša izstāde par rūpniecību un modernismu Baltijas jūras reģionā no 1945. līdz 1990. gadam Sapņu rūpnīcas?

Latvijas Arhitektūras muzejā Rīgā, M. Pils ielā 19 17. jūnijā plkst. 17.00 tiks atklāta ceļojoša izstāde par rūpniecību un modernismu Baltijas jūras reģionā no 1945. līdz 1990. gadam Sapņu rūpnīcas?...