Apbur mani

Apbur mani

Krāsains, gards un atspirdzinošs kokteilis īpašiem gadījumiem.

Nepieciešamās sastāvdaļas


25 g gaišais rums
25 g Triple sec
75 g ananāsu sula
75 g apelsīnu sula
10 g grenadīna sīrups

Pagatavošana

Glāzē ieliek sasmalcinātu ledu un pa virsu uzlej minētās sastāvdaļas, kuras iepriekš šeikerī tiek samaisītas. Pa virsu uzlej grenadīna sīrupu.

Untitled 4.jpg - 100.85 KBRecepte tapa sadarbībā ar muzikālo krodziņu „Čau, Rasma” un tā bārmeni Miku Strazdiņu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Dimitrijs (Djima)
baigi labs
11.03.2009. plkst. 12:15

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 30. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kas ir terroir? Tas ir franču izteiciens, ar ko apzīmē unikalitāti vīnam, ko ražo no noteiktā zemes apgabalā audzētām vīnogām. Tas ietver vīnogu augšanas vidi – klimatu, augsni, augstumu utt. – tā rezultātā ietekmējot vīna raksturu. Terroir dēļ visi pasaules lieliskie vienas vīna darītavas vīni praktiski ir neatkārtojami

Pasākumi

Agileras koncerta biļešu īpašnieki, uzrādot biļeti, visu gadu bez maksas var iekļūt Club Essential

Estrādes zvaigznes Kristinas Agileras Rīgas koncerta jaunais datums pēc mākslinieces menedžmenta teiktā tiks noskaidrots nākamā gada sākumā. Koncerts ar visai lielu iespējamību notiks...