Apbur mani

Apbur mani

Krāsains, gards un atspirdzinošs kokteilis īpašiem gadījumiem.

Nepieciešamās sastāvdaļas


25 g gaišais rums
25 g Triple sec
75 g ananāsu sula
75 g apelsīnu sula
10 g grenadīna sīrups

Pagatavošana

Glāzē ieliek sasmalcinātu ledu un pa virsu uzlej minētās sastāvdaļas, kuras iepriekš šeikerī tiek samaisītas. Pa virsu uzlej grenadīna sīrupu.

Untitled 4.jpg - 100.85 KBRecepte tapa sadarbībā ar muzikālo krodziņu „Čau, Rasma” un tā bārmeni Miku Strazdiņu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Dimitrijs (Djima)
baigi labs
11.03.2009. plkst. 12:15

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 21. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja pienesums Eiropas kultūras galvaspilsētai Viļņai

Šī gada Eiropas kultūras galvaspilsētā Viļņā, noslēdzot vienu no nozīmīgākajiem Lietuvas tūkstošgades programmas projektiem, 20.jūnijā notiks svinīga Nacionālās mākslas galerijas...